[#1] Mysz Datalux sv-705 - pytanie o schemat
Witam
wiem, że dział dotyczy Amigi ale ten dział najbardziej nadaje się do pytania które chce zadać.
Posiadam mysz Datalux sv-705, jest to mysz od C64, nie sprawdzałem czy działa, dziś zacząłem ją czyścić i po rozkręceniu okazało się iż jeden kabel (zielony) wisi sobie, nie jest przylutowany.
Zdjęcie myszy
Pytanie mam takie: czy ten kabel powinien być przylutowany, jeżeli tak to gdzie?
czy macie może schemat tej myszy żebym wiedział gdzie powinien być przylutowany ten zielony kabel, o ile powinien być gdzieś przylutowany.
I jeszcze jedno pytanie: czy mysz ta będzie działała na Amidze (600/1200)
Bardzo dziękuję za porady!
Pozdrawiam

Ostatnia modyfikacja: 20.06.2011 15:39:46
[#2] Re: Mysz Datalux sv-705 - pytanie o schemat

@cj grass, post #1

Ponieważ miałem kiedyś pod jednym dachem A500 i C64 z GEOSem i myszką, to powiem tak:
- myszka od C64 nie będzie działać z Amigą
- ten kabelek jest zbędny
[#3] Re: Mysz Datalux sv-705 - pytanie o schemat

@kmilota, post #2

Ludzie na tym forum sa REWELACYJNI! :)
Bardzo dziekuje za konkretna odpowiedz.
Pozdrawiam
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem