[#1] 4xEIDE'99
Nabyłem niedawno prebuforowany interfejs wraz z dyskietką i sterownikami ale pomyślałem że może wie ktoś skąd pobrać najnowszą wersje allegroCDFS (na dyskietce jest wersja 2.4) Z tego co wyczytałem urządzenie obsługuje duże dyski a aktualnie używam karty CF zamiast dysku i tutaj pytanko bo obiło mi się o uszy że w nie wykorzystam z CF-ka tego interfejsu chociaż przyznać musze że po zainstalowaniu sterowników wzrósł mi i transfer na CF z 1,9 do 2,2 Mb/s. Docelowo planuje zamontowac albo dysk 2,5 cala albo 3,5 cala możliwe że nawet większy. Prosiłbym o opinie "speców" od amigowania co byście osobiście polecili. Mam tez oryginalny OS 3.5 co prawda jeszcze go nie instalowałem ale jak tylko znajdę chwilkę z pewnościa sobie roważę tą mozliwość. Zatem docelowo albo bedę miał "latany" OS 3.1 albo 3.5 instalowany z oryginała.

[#2] Re: 4xEIDE'99

@miro_78, post #1

Z tego co wiem to trzeba w tej sprawie pisac do Elboxu, adres strony to www.elbox.com Przynajmniej kiedys pamietam, ze wysylali sterowniki mailem po zarejestrowaniu numeru seryjnego.

Ostatnia modyfikacja: 20.07.2011 18:51:34
[#3] Re: 4xEIDE'99

@monohrs, post #2

Co do sterów to juz mam ślepy chyba byłem na stronce ładnie mają co potrzeba reszta postu nadal aktualna ;)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem