[#1] Zeewolf - problem
Mam problem z tą grą. A dokładnie chodzi mi o czwartą misję. Chodzi o to że mam za zadanie odbić i eskortować dwa myśliwce na lotniskowiec. Baza w której znajdują się myśliwce jest najeżona czołgami i wyrzutniami rakiet typu ziemia - powietrze. Wszystko likwiduję za pomocą rakiet i AAM. Nadlatuję nad miejsce gdzie stoją moje cele i widzę że jeden z nich zaczyna startować i odlatywać. Ja więc posłusznie lecę za nim (w końcu mam go eskortować ;)). Odprowadzam myśliwiec na lotniskowiec i wracam po ten drugi. I tu się zaczyna problem. Pierwszy z myśliwców startował gdy tylko pojawiłem sie nad bazą. A drugi nie chce tego zrobić nawet po moim lądowaniu. Wracam do statusu misji i czytam że jeden z myśliwców jest uszkodzony. I co dalej?
[#2] Re: Zeewolf - problem

@komandor64, post #1

Jezeli sie nie myle (gralem w zeewolf2) ktorys
z klawiszy jest odpowiedzialny za wysuwanie haka
z lina holownicza(czy jest to tez w zeewolf?)
musisz podleciec nad niego i wcisnac ten klawisz.

[#3] Re: Zeewolf - problem

@AmiChris, post #2

Żebym ja wiedział który to klawisz. Próbowałem na nim nawet wylądować ale to nic nie dawało (ubywała mi tylko energia).
[#4] Re: Zeewolf - problem

@komandor64, post #3

Jesli mnie pamiec nie myli to "G".

[#5] Re: Zeewolf - problem

@Mufa, post #4

Lub 'H'.
[#6] Re: Zeewolf - problem

@mailman, post #5

Witam wsdzystkich
H to chyba podwozie a g to na pewno hak a jeśli nie to zawiśnij nad myśliwcem i naciskaj po kolei na pewno któryś zadziała ;)
[#7] Re: Zeewolf - problem

@MróweK, post #6

Klawiszem G się ląduję. Spróbuję jeszcze dzisiaj H. Ale czekam na dalsze pomysły. ;)
[#8] Re: Zeewolf - problem

@komandor64, post #7

na 100% to jest klawisz H,moze trzeba go trzymac
kliknij tu [url]http://www.gamewinners.com/faq.php?game=z/Zeewolf-Anonymous.txt

Dzidka

[#9] Re: Zeewolf - problem

@AmiChris, post #8

Ok. Dzięki za każd.ą pomoc. Jeszcze nie próbowałem używać klawisza H ale dzisiaj w nocy na pewno to zrobię ;) (z powodu szkoły mam czas na grę tylko w nocy ). Jeśli będzie działać to napiszę.
[#10] Re: Zeewolf - problem

@komandor64, post #9

Odgrzewamy kotleta!
Mam podobny problem. Otóż chyba w 4 misji muszę przenieść samlot z rafinerii na lotniskowiec i uratować 4 ludzików. Ludzików przeniosłem, rozwaliłem wszystkich wrogów ale przy próbie zrzutu samolotu na statek pojawia się komunikat "Release permission denied" i dupa. Nic nie mogę zrobić :/ Zupełnie zapomniałem, jak to przechodziłem 10 lat temu.
[#11] Re: Zeewolf - problem

@_arti, post #10

Jak nie dr Google to na YT coś będzie, sprawdź to: http://www.youtube.com/watch?v=yi_7_xPqqNw
[#12] Re: Zeewolf - problem

@flops, post #11

Hrhr, zapomniałem napisać - gram w drugą cześć ;) Nic nie ma na YT.
[#13] Re: Zeewolf - problem

@_arti, post #12

A to zmienia postać rzeczy :)
[#14] Re: Zeewolf - problem

@_arti, post #10

Musisz zwolnić hak nad miejscem, gdzie transport ma zostać dostarczony. Czasami trzeba odpowiednio wolno lecieć lub w miarę dokładnie trafić w miejsce.
[#15] Re: Zeewolf - problem

@mailman, post #14

Zaraz sprobuje ok, racja
[#16] Re: Zeewolf - problem

@_arti, post #15

Działa! Nie z tej strony statku próbowałem zaparkować.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem