[#1] Franko - kody
Moglby ktos wyjasnic mi jak wpisywac kody do gry Franko (wersja sciagnieta ze strony Mirage'u) bo ja jakos nie moge sie w tym polapac :P

[#2] Re: Franko - kody

@DarQo, post #1

Kod do kolejnego poziomu wpisujesz w następujący sposób:

Wchodzisz w opcje, przytrzymujesz LPM i wpisujesz kod (intuicyjnie - wpisywanych znaków nie będzie widać). Później wybierasz START.
[#3] Re: Franko - kody

@mailman, post #2

Czasami nie załapie wię radzę wpisać kod parę razy. lpm wystarczy nacisnąć raz i wtedy wpisać kod.

[#4] Re: Franko - kody

@Orson, post #3

Chodzilo mi raczej o kody zabezbieczajace gre :)
[#5] Re: Franko - kody

@DarQo, post #4

Na ostatniej stronie książeczki kodowej jest tablica kolorów. Gdy pojawia się zabezpieczenie mryga jeden z kwadracików na ekranie. Trzeba zidentyfikować jego kolor. Nie jestem pewien czy Mirage udostępnił stosowny plik zawierający układ kolorów.

P.S. Zainstaluj grę przy pomocy WHDLoad. Zabezpieczenie automatycznie zostanie ominięte. Nie będzie jednak możliwości zapisu listy najlepszych (autor slave'a miał to poprawić).
[#6] Re: Franko - kody

@mailman, post #5

odświeże delikatnie bo nie mam whdload a gra z tego co mi wiadomo zostala udostepniona. Mógłbym prosić o skan książeczki z kodami potrzebnymi do uruchomienia tej gry?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem