[#1] Co to za gra?
Witam! Po wielu latach chce sobie specjalnie kupic Amige (emulatory to nei to samo) dla gry ktora pamietam jeszcze z dziecinstwa i ktora byla dla mnie wrecz cudowna :D Ale od wielu lat mnei gnebi to, ze nie pamietam jej nazwy :( Moze jest tu ktos tak genialny, ze z mojego niklego opisu poda mi nazwe? :) Bylbym BARDZO wdzieczny! A wiec gra byla platformowka. Chodzilo sie kims(czyms) z PARASOLKA! I na parasolce ukrecalo sie jakies przedmioty czy kule i tym ciskalo w jakies potworki! Zawsze na ta gre mowilem parasolki stad nie znam nazwy! Mozna bylo przytrzymac wirujacy przedmiot na parasolce wlasnie. Co kilka plansz chyba wystepowal jakis boss, z ktorym latwo nei bylo. Czy ktos wie co to za gra??? BLAGAM!

[#2] Re: Co to za gra?

@Beton, post #1

[#3] Re: Co to za gra?

@Beton, post #1

Dokladnie! Poszukalem obrazkow z tego co podales i to jest dokladnie to Parasol Stars! Jestes wielki! :D Dzieki! Amige 600 juz zamowilem na allegro (bo taka mialem i czuje do niej wielki sentyment). Mam nadzieje, ze po wyszukaniu w necie plikow i nagraniu na zwykla dyskietke bedzie to dzialac w amidze? Jeszcze raz dzieki.
[#4] Re: Co to za gra?

@Beton, post #3

lpiej kup sobie kabelek do transmiji danych amiga<->pc albo zrób go sam nie jest to takie trudne.Albo jeszcze leipeij kup karet seiciowa do ami za paranescia pln i zrob siec amiga,pc.

Benedykt

[#5] Re: Co to za gra?

@Yanoosh_Shoonay_, post #2

To tak na przyszłość - tutaj także można zadawać takie pytania :)

[#6] Re: Co to za gra?

@aMifan, post #5

Ale tutaj nie można udzielać takich odpowiedzi
[#7] Re: Co to za gra?

@mailman, post #6

Oj tam :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem