[#1] On Escape
Proszę o pomoc w grze On Escape,jestem prawie na samym początku moment gdzie z wiszących zwłok zrzucam broń obok pajaka,co mam zrbić dalej jak strzelam w skały w nastepnym pomieszczeniu to spadają na mnie kamienie i nie daję rady zwiać w żaden sposób

Ostatnia modyfikacja: 02.12.07 20:09
[#2] Re: On Escape

@pyzio, post #1

Musisz uciec do tej jaskini gdzie znalalzes bron (tej z pajakiem)
[#3] Re: On Escape

@Phibrizzo, post #2

Wydaj mi się ze nie dam rady,za mało czasu zeby uciec do jaskini z pajakiem muszę schować giwerę
[#4] Re: On Escape

@pyzio, post #3

Na pewno da się tego dokonać. Musisz tylko parę razy spróbować, przećwiczyć to. Gdy nabierzesz wprawy, uda Ci się. Czasu jest rzeczywiście nie za wiele, ale zadanie jest wykonalne.
[#5] Re: On Escape

@pyzio, post #3

Chodzic mozesz tez z wyciagnieta bronia.
Zreszta, jesli masz mozliwosc to na YouTube znajdziesz sposob przejscia gry.
[#6] Re: On Escape

@pyzio, post #3

Dla mnie bylo to tez trudne, ale po przecwiczeniu uda sie. wchodzisz do pomieszczenia. stajesz przy wyjsciu (tak zeby wcisnac od razu w gore i wyjsc), strzelasz, chowasz pistolet (na moim padzie Cd32 byl to jeden przycisk wyciagnij/schowaj bron) i od razu wciskasz szybko ile wlezie gora, gora, gora... Za ktoryms razem na pewno zalapie :)

[#7] Re: On Escape

@Phibrizzo, post #5

Phibrizzo napisał(a):

> Chodzic mozesz tez z wyciagnieta bronia.
> Zreszta, jesli masz mozliwosc to na YouTube znajdziesz sposob
> przejscia gry.

Z wyciągniętą bronią chodzi sie w lewo i prawo a ja muszę do góry,a może
chowa się jakos broń,ja robię tak kucam strzelam raz w duł chowa mi broń wstaję idę do góry i zaraz koniec.
Ma ktoś mozliwośćsprawdzić to jeszcze raz?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem