[#1] Poszukuje tytuły gier.
Witam. Poszukuje tytuły gier:

1. Chodziło się krasnoludkiem, i zbierało króliki i owoce, następnie gotowało się je w wielkim garncu. Pamiętam też, że w niektórych momentach gry było duuużo drzwi. :)

2. Chodziło się takim zgredkiem, który miał różne kolory włosków. Pierwszy poziom był chyba pod wodą. Była to bardzo kolorowa gra.

Bardzo prosze o pomoc :)
[#2] Re: Poszukuje tytuły gier.

@mikax93, post #1

1. To zdecydowanie Wiz 'n' Liz

2. Za mało danych... różne kolory włosów kojarzą mi się jakoś z grą Oscar

[#3] Re: Poszukuje tytuły gier.

@5h00n4y, post #2

Dziękuje za tytuł, a tej pierwszej gry już mam :) Chodziło mi o Trolls :P A czy wiesz skąd można pobrać tą gre (Wiznliz) na pc?
[#4] Re: Poszukuje tytuły gier.

@mikax93, post #3

Nie ma na peceta. Na Amige raczej bedzie nielegalnie, wiec sciagnij na emulator Segi - http://www.bizarrecreations.com/games/wiz_n_liz/playthegame.php
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem