[#1] Alfabet smierci whdload
Witam

Czy jest wersja whd alfabetu smierci? Na stronie whdload pisze ze niejaki asman pracuje nad nia i jest ukonczona w 80% procentach, jednak jest to informacja sprzed ponad roku. Czy orientuje sie ktos jak wyglada to na dzien dzisiejszy?

Pozdrawiam
[#2] Re: Alfabet smierci whdload

@pjk, post #1

Niejaki asman udziela sie na forum ppa... poszukaj kontaktu do niego i zapytaj osobiscie, czy to jego robota. ;)

[#3] Re: Alfabet smierci whdload

@pjk, post #1

Z tego co wiem to nie jest ukończona, granie z dyskietek jest męczące gdyż często trzeba je zmieniać, ale warto.

[#4] Re: Alfabet smierci whdload

@pjk, post #1

Witam

Właśnie przed chwilę skończyłem pracować nad slavem do gry Alfabet Śmierci AGA. Teraz wezmę się za wersję ECS ( teraz czyli w najbliższą sobote / niedzielę ). Z tego co pamiętam nie pracowałem na oryginalnej grze ( ale cracktra żadnego nie było w tej wersji gry :) ), więc slave nie zostanie oficjalnie wydany. Ale do testów chętnie udostępnie najnowszego slave'a. Marzy mi się w tej grze translacja na angielski wszystkich tekstów ( syzyfowa robota bo troche tekstu jest ) ale z powodu mojego wafelstwa w tymże języku ( angielskim ) nie podejmę się tego na razie - no chyba, że znajdzię śmiałek do tej czarnej roboty :). Jeśli interesuje cię ten slave, to napisz mejla do mnie.

Pozdrawiam

[#5] Re: Alfabet smierci whdload

@asman, post #4

Witam,

Potrzebuje ikonek do tej gry do wersji WHDLoad, czy ktoś ma zacięcię do tego typu rzeczy, najbardziej by mnie interesowała ikonka coloricon ( newicon i normalną jakoś wymęcze ).

Pozdrawiam

[#6] Re: Alfabet smierci whdload

@pjk, post #1

Ja posiadam chyba tego slave. Działa, ale nie wiem w jakim stopniu. Gra działa, zapis chyba działa :).

[#7] Re: Alfabet smierci whdload

@asman, post #4

Jestem zainteresowany przygotowaniem wersji angielskiej jak również testowaniem slave'a. Adres mailowy znasz.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem