[#1] Genetic Species - ostatni poziom
Jakoś dałem sobie radę z poziomem 3, ale z następnym znowu jest kłopot.

Jestem na ostatnim poziomie, w którym trzeba uruchomić generator czarnej dziury (czy coś w tym stylu). Jest to poziom, na którym jest pełno wrogów (tych największych), dużo elektryczności, a do odnowy stanu energii służą, oprócz apteczek, pionowe świecące promienie.

W jednym z pomieszczeń znajduje się 6 przełączników. Nie wiem w jaki wzór je ułożyć i czy w ogóle mają one jakieś znaczenie.

Dostęp do jednego z miejsc blokują pola energetyczne - nie wiem jak je wyłączyć.

W jednym miejscy potrzebny jest fioletowy klucz - nie mogę go znaleźć.

Jeśli ktoś może pomóc to będę wdzięczny.

[#2] Re: Genetic Species - ostatni poziom

@PopoCop, post #1

Znalazłem fioletowy klucz i użyłem go. Ale dalej nie wiem co robić.

[#3] Re: Genetic Species - ostatni poziom

@PopoCop, post #2

Udało mi się skończyć grę!

Wątek zamknięty.

[#4] Re: Genetic Species - ostatni poziom

@PopoCop, post #3

A wolno spytać jak kończy się gra bo jej jeszcze nie ukończyłem? (Doszesłem dość daleko, bodajże na poziom 3, miałem już Rocket Launcher, a ostatnią bronią jaką przejąłem za pomocą BioShiftera to Mini Gun).

Ostatnia modyfikacja: 14.02.2009 15:04:04
[#5] Re: Genetic Species - ostatni poziom

@Minniat, post #4

Gra kończy się otwarciem "robaczej-dziury" (wormhole), przez którą nadchodzi nasze wojsko. Outro to kilka obrazków. I tyle.

[#6] Re: Genetic Species - ostatni poziom

@PopoCop, post #5

Aha. Dzięki. Także może zagram w nią ponownie :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem