[#1] tytuł gry
Witam. Szukam dwuch gier a mianowicie w pierwszej chodziło sie takim lewkiem i zabijało tam pięścia jakies weze czy cus taka typowa przygodówka. Druga hmm.... chodziło sie w niej takim gosciem z duza głowa i zabijało jakies krokodyle i zbierało kurczaki które dawały niesmierletnosc czy cos w tym guscie wiem ze potem sie pływało pod woda itp... z góry dzieki za odp o ile ktos w ogóle po tym chaotycznym opisie zrozumie o co chodzi :p
[#2] Re: tytuł gry

@Maniusia, post #1

Ta z lewkiem to pewnie "Brian the Lion".

[#3] Re: tytuł gry

@Maniusia, post #1

Druga to YoJoe!

Ostatnia modyfikacja: 05.05.2009 12:39:00
[#4] Re: tytuł gry

@PopoCop, post #2

tak to własnie to dziekuje bardzo ;* a co do tego yo joe to niestety nie to... ciezko troche mi opisac ta druga gre
[#5] Re: tytuł gry

@Maniusia, post #4

pamietam chyba ze w któryms momencie na początku trzeba było walnąc głowa w czapeczke takiej duzej głowy krokodyla zeby otworzył paszcze i wtedy sie wskakiwalo do wody
[#6] Re: tytuł gry

@Maniusia, post #5

Chuck Rock?

[#7] Re: tytuł gry

@Shoonay, post #6

Nie... to nadal nie to :]
[#8] Re: tytuł gry

@Maniusia, post #1

Giana Sisters?
Marvin Adventure?
[#9] Re: tytuł gry

@MisOr, post #8

e-e... niestety dalej nie to :( a apropos tego giana sisters to przypomniało mi sie ze miałam kiedys tyz taka gierkie to sie chodziło własnie dziewczynka przy takim zamku (dosyc mroczna atmosfera) i chyba trzeba było uratowac chłopczyka czy cos w ten desen :p
[#10] Re: tytuł gry

@Maniusia, post #5

BC KID?

[#11] Re: tytuł gry

@rafgc, post #10

nie.... ta gra była bardziej taka mroczna wszedzie szaro i w ogóle :p.... hmm.... niestety wiecej nic nie pamietam bo za mała byłam :p
[#12] Re: tytuł gry

@Maniusia, post #11

A może kojaży ktoś chociaz gre w której chodziło sie kotem, chodził on na czterech łapach i zabijał jakies tam cudaki kłębkiem wełny
[#13] Re: tytuł gry

@Maniusia, post #11

Właśnie w BC KID jest motyw z tym krokodylem (a właściwie dinozaurem), że trzeba go uderzyć w głowę, wtedy otwiera paszczę i w chodzi się do środka, gdzie pływa się w jego brzuchu, były też te "kurczaki" a właściwie kawałki mięsa od których sie dostawało jakby supermoc, no i też postać ma dużą głowę.

Zobacz tutaj w minucie 03:30
http://www.youtube.com/watch?v=G_W_Kp5ljZU&feature=related

Chyba, że ta gra w którą grałaś był podobna do tej.

Ostatnia modyfikacja: 05.05.2009 20:20:19
[#14] Re: tytuł gry

@Maniusia, post #9

Ta gra z dziewczynką to może Crazy Sue Goes On? Była dość mroczna i trochę trudna:).

http://www.youtube.com/watch?v=5XAxA1u_Dmc

Ostatnia modyfikacja: 05.05.2009 22:21:22
[#15] Re: tytuł gry

@remas_lex, post #14

rafqc wybacz miałes racje z ta gra :p to ja zamuliłam :p a druga tyz sie zgadza... dziekuje wam bardzo za pomoc ;* ale sobie teraz pogram :D
[#16] Re: tytuł gry

@Maniusia, post #12

Maniusia napisał(a):

> A może kojaży ktoś chociaz gre w której chodziło sie kotem,
> chodził on na czterech łapach i zabijał jakies tam cudaki
> kłębkiem wełny
Ta gra to "9 lives"

http://hol.abime.net/2369

Ostatnia modyfikacja: 18.05.2009 13:35:58
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem