[#1] tytul gry - POSZUKUJE!
witam

kiedys pamietam z 10 lat temu gralem z kuzynem w taka gierke i nie pamietam tytulu (byla ona chyba po polsku o ile dobrze pamietam)
to byl chyba dziki zachod bylo sie takim gosciem, chodzilo sie nad rzeczke w poszukiwaniu zlota zlota (sitkiem), kupowalo sie rozne rzeczy, chodzilo sie do kopalni, chyba mozna bylo kupic sobie konia szeroki uśmiech ogolnie to taka przygodowka byla. jak ktos wie to bede wdzieczny!
[#2] Re: tytul gry - POSZUKUJE!

@makshh, post #1

Lost Dutchman Mine

[#3] Re: tytul gry - POSZUKUJE!

@Shoonay, post #2

http://hol.abime.net/4031
Skarbnik

[#4] Re: tytul gry - POSZUKUJE!

@Dorian3d, post #3

Lost Dutchman Mine nie było PL

[#5] Re: tytul gry - POSZUKUJE!

@Dorian3d, post #4

Lost Dutch Mine to jest to ! dzieki :D

Ostatnia modyfikacja: 14.05.2009 18:36:38
[#6] Re: tytul gry - POSZUKUJE!

@makshh, post #1

przypomniala mi sie jeszcze jedna gra a nie bede zakladal nowego tematu

ciezko mi jest ja opisac

pamietam tylko ze byla prymitywna grafika, przypomina mi sie napis WALCOVER nie pamietam czy to byla nazwa gry, ale na googlach nic nie wyszukalem, byl taki ludzik i trzeba bylo dojsc od startu do mety uwazajac np. na spadajace kamienie i zbierac jakies tam bonusy chyba :)

Ostatnia modyfikacja: 16.05.2009 11:59:43
[#7] Re: tytul gry - POSZUKUJE!

@makshh, post #6

Pewnie Boulderdash albo jeden z jego licznych klonów.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem