[#1] Na jakiej grze...
Na jakiej grze połamałeś/aś najwięcej dżojstików? Zaznaczam, że minimalna ilość połamanych dżojstików, to trzy, a maksymalna osiem.
Ja na Mortal Kombat zepsułem cztery dżoje.
[#2] Re: Na jakiej grze...

@parallax, post #1

Ja przez 6 lat zajechalem jednego Joya.

Bardzo o nie dbałem :>

[#3] Re: Na jakiej grze...

@parallax, post #1

Banshee - chyba za cztery - ale graliśmy we dwójkę.
[#4] Re: Na jakiej grze...

@MisOr, post #3

Na Atarynce na Montezumie chciałem szybciej uciec przed czaszką! Nowy joy w Pewexie kosztował 10 baksów, a ja jako kierownik robót budowlanych zarabiałem miesięcznie 8. Ciężko było odłożyć!!!

[#5] Re: Na jakiej grze...

@parallax, post #1

Mortal Kombat 2 i SWOS :) w sumie 5 sztuk.
[#6] Re: Na jakiej grze...

@Synvoret, post #5

Hyhy, Boulder Dash jeszcze na C-64
A na Amidze Mortal Kombat 2, ale tylko dlatego, że się wściekłem po którejś tam z rzędu przegranej walce z kolegą...

[#7] Re: Na jakiej grze...

@parallax, post #1

Jeśli chodzi o takie prawdziwe połamanie joya (nie jakieś tam sprężynki), to dokonałem tego na Lemingach. Oczywiście wiem, że gra się w nie myszą, ale joy stał pod ręką, a ja wpadłem w furię podczas setnego przechodzenia, którejś tam planszy i cisnąłem nim o glebę.
Dużo czasu minęło zanim zrozumiałem, że gry to tylko zabawa ;)

[#8] Re: Na jakiej grze...

@parallax, post #1

HyperOlimpic - umierały masowo :D, lewo prawo lewo prawo coraz szybciej i szybciej.
W niektórych dyscyplinach jak np skok w dal dochodził jeszcze fire.
Jak tylko odpalałem olimpiadę to wszystkie moje "Joysticki" chowały się gdzie popadło - wiedziały że nadchodzi ich koniec

[#9] Re: Na jakiej grze...

@alf, post #8

Ja złamałem tylko 1 ale w pięknym stylu.
Grałem w mortala 2 i przegrywałem i przegrywałem wkurzyłem się i zrobiłem mu fataliti w rl i jedna część została w ręce ,a druga na taborecie OK

Ostatnia modyfikacja: 26.08.2009 14:14:30
[#10] Re: Na jakiej grze...

@Mzyku, post #9

Oczywiście MK2 ; D
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem