[#1] jaguar xj220 problem
Witam, mam pytanie odnośnie jaguara xj200. Chodzi o to że kiedyś kupiłem sobie go na amige, po jakimś czasie sprzedałem koledze, dziś chciałem sobie na telefonie uruchomić starego kochanego jaguara i co? protection code :/
i w związku z tym mam pytanie czy macie moze spisane kody zabezpieczające lub screen z nimi? będę wdzięczny za pomoc, pozdrawiam :)
[#2] Re: jaguar xj220 problem

@karmazyn, post #1

a nie ma w necie cracked version ? grałem dawno temu na WinUAE i chyba protekcja była ale wystarczyło wpisac obojętnie co.

Ostatnia modyfikacja: 07.02.2010 20:21:17
[#3] Re: jaguar xj220 problem

@karmazyn, post #1

Jeśli gra nie została udostępniona za darmo przez właściciela praw autorskich, a jeśli dobrze kojarze nie została to pozostaje szukanie po aukcjach i kupienie gry albo odkupienie od kolegi, któremu sprzedałeś.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem