[#1] Space Hulk - Death Wing Campaign
Utknąłem na trzeciej (lub czwartej) misji kampanii DeathWing. Misja nazywa się Deliverance. W jednej części mapy znajduje się jeden terminator, a w innej czterech. Ten jeden terminator posiada przedmiot zdobyty w poprzedniej misji. Nie wiem co jest celem misji. Na odprawie było napisane "Hold and Secure This Sections", ale ile można stać i odpierać ataki we wskazanych miejscach. Dochodziłem zarówno samotnikiem do pozostałych, jak i pozostałymi do samotnika - nic!

Co należy zrobić w tej misji?

[#2] Re: Space Hulk - Death Wing Campaign

@mailman, post #1

W marcowym numerze magazynu Gry Komputerowe z 1994 roku (patrz RetroReaders.makii.pl) jest krótki opis co należy zrobić w tej misji, pamiętam bo sam skanowałem. ;)

Ostatnia modyfikacja: 19.06.2010 17:59:09
[#3] Re: Space Hulk - Death Wing Campaign

@Shoonay, post #2

Mam ten numer. Zaraz sprawdzę. Dzięki.

P.S. Co za pamięć ;)

[#4] Re: Space Hulk - Death Wing Campaign

@mailman, post #3

Łatwo było zapamiętać, tydzień temu skanowałem ;)

A gdybyś posiadał inne magi których niema jeszcze na retroreaders dałbyś radę coś poskanować? lub dogadać się z jakimś warszawiakiem który dla w.w stronki skanuje i wypożyczyć mu? lub podesłać komuś?

[#5] Re: Space Hulk - Death Wing Campaign

@mailman, post #1

A nie jest to tak, że miałeś pozamykać wszystkie bramy w miejscach które niby miały być "hold and secure"? i później przeprowadzić tego jednego do "białego" kwadratu?

[#6] Re: Space Hulk - Death Wing Campaign

@bombermax, post #5

Tak, dokładnie o to chodziło. Udało się. Dzięki.

Co do skanowania, nie jestem zainteresowany.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem