[#1] Elderi
Jak w temacie!! Poszukuję gry pod tytułem Elderi, o ile dobrze pamiętam tytuł, można tę grę porównać do PC-towego heroes might and magic. Była to gra turowa, wybierało się swój zamek/kolor ustawiało się liczbę botów lub prawdziwych graczy i zaczynało się podbój mapy. Nie mogę znaleść tej gry proszę o pomoc.
[#2] Re: Elderi

@Andy939, post #1

Grę znajdziesz na Aminecie. Ale to bardziej Warlords jest niż Heroes.

[#3] Re: Elderi

@Andy939, post #1

Właśnie, potwierdzam to co rzekł recedent. ;)
Jeśli chcesz coś na Ami przypominające HoM&M to warto spróbować jego protoplastę, King's Bounty.

[#4] Re: Elderi

@Shoonay, post #3

Ma ktoś pełną wersję Elderi? Czy ten adres do autora nadal jest aktualny? Ja jako wielki fan Warlords zagrywam się w również w Elderi bo to praktycznie klon Warlords (nawet dźwięki te same :) ).

Pozdrawiam

Azzorek

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem