[#1] Misja Harolda co dalej
Mam problem z przejściem gry Misja Harolda. Chodzi mi o miejsce w którym mamy dać pijakowi zrobioną miksture. Nie mogę jej mu dać, a przy każdej rozmowie z pijakiem kończe grę. Jak z nim pogadać.
[#2] Re: Misja Harolda co dalej

@Lucky610, post #1

mniej niż 10s:
http://emulacja.net/amiga/solucja/misja-harolda-zaginiony-w-systemie.html

[#3] Re: Misja Harolda co dalej

@rafgc, post #2

też znalazłem ten opis ale wg tego opisu robię i nic jestem przy pijaku, próbuje dać mu zrobioną miksture ale nic nie chce tego wykonać. Podczas rozmowy zawsze kończę grę, nie można zakończyć rozmowy
[#4] Re: Misja Harolda co dalej

@Lucky610, post #3

To może jest wina jakiegoś błędu? Oryginał masz?

[#5] Re: Misja Harolda co dalej

@rafgc, post #4

to nie oryginał gram na emulatorze amigi do tego miejsca w którym stanąłem nie miałem problemu w grze. Dokładnie to ściągnąłem ją stąd [odnośnik usunięty]. Możesz ściągnąć i pograć zobaczysz czy też staniesz w tym miejscu. Jak coś podaje nr gg do mnie 1802761 możesz podać do siebie?

Ostatnia modyfikacja: 04.08.2010 21:52:16
[#6] Re: Misja Harolda co dalej

@Lucky610, post #5

Nie podawaj linków na forum tylko powiedz, że z chomika, bo dostaniesz ostrzeżenie od moderatora. Nie chce mi się w to grać, ale to nie wydaje mi się typowe, aby gra zmuszała do wyłączenia komputera jak coś zrobisz nie tak.

[#7] Re: Misja Harolda co dalej

@rafgc, post #6

Sorry chodziło mi o to że kończę grę przez śmierć.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem