To chyba na jakimś jednordzeniowym AMD albo masz zapchanego windowsa, ja sprawdzałem na najwolniejszym do jakiego mam dostęp czyli PIII Tualatin 1.46Ghz i śmiga, ale koniecznie ta wersja pod przeglądarkę, gotowy exec pod win, który uruchamia automatycznie flasha bez browsera sux.
It's probably on a single core AMD or have crowded windows, I checked the slowest I have access to which is PIII 1.46Ghz Tualatin and move the walls, but necessarily this version for the browser, ready for win exec who runs automatically without the browser sux.
Już się tak nie chwal tym swoim sprzętem GumBoy, pierdoły piszesz, flash nie przyspieszy na "za szybkim sprzęcie" jedynie może zwolnić na za wolnym. Nie wiem co tam masz, ale ja sprawdzałem również na i3 core i było ok.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.