[#1] w poszukiwaniu jednej gry
Tym razem to ja potrzebuje pomocy...

Grało się w niej policjantem. Rzut z góry (typowo z góry, nie-izometryczny)...
Więcej niestety nie pamiętam... Wiem że to mało informacji ale może ktoś wpadnie na to co to za gra..

Ostatnia modyfikacja: 24.09.2010 02:32:06
[#2] Re: w poszukiwaniu jednej gry

@bombermax, post #1

Może jednak coś sobie przypomnisz? To była jakaś strzelanina? Zbierało się jakieś przedmioty?

[#3] Re: w poszukiwaniu jednej gry

@PopoCop, post #2

Dreamweb? Czy tam bohater nie był policjantem?

Ostatnia modyfikacja: 24.09.2010 11:00:13
[#4] Re: w poszukiwaniu jednej gry

@mgrod, post #3

nie.. to nie Dreamweb. Tę grę przeszedłem 3 razy :) choć dobrze kombinujesz, widok praktycznie taki sam z góry.

Pamiętam że na początku wychodziło się z komisariatu. Dominowały w grze kolory biały i szary.... u dołu ekranu co jakiś czas pojawiały się wycinki z gazet..

Gre dostałem od znajomego z Niemiec jakieś 12lat temu. Z tego co wiem on tworzył gry, ale nie wydaje mi się żeby to było jego dzieło, bo grało się przyjemnie a gra była dopracowana....

[#5] Re: w poszukiwaniu jednej gry

@bombermax, post #1

Hill street blues? Czy jakos tak ten tytul sie nazywal... Generalnie to bylo cos w rodzaju symulatora policjanta - nie bylo tam w sumie duzo strzelania bardziej zatrzymywalo sie podejrzanych a bron nalezalo uzywac w ostatecznosci.
[#6] Re: w poszukiwaniu jednej gry

@ruberum_ignis, post #5

Chyle czoło! :D TAK! to ta gra! Bardzo dziękuje!!! yippee

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem