[#1] Toki - Remake
Nie wiem czy juz bylo i czy slyszeliscie ze powstaje remake gry Toki:

http://www.youtube.com/watch?v=owQg9CRJgN0

Wg mnie lepiej tej grze z oryginalną oprawą graficzną
[#2] Re: Toki - Remake

@Aquila, post #1

Nie wiem czy lepiej, ale rzeczywiście ten remake nie powala. Jakiś taki "blady", ogólnie nie wyróżnia się z tysięcy gier we flashu na jakie można się ostatnio natknąć.
[#3] Re: Toki - Remake

@adam_mierzwa, post #2

Ladna animacja i ogolnie, bardzo szczegolowo narysowane postacie ale filmik z gry nie powala na kolana.
[#4] Re: Toki - Remake

@Aquila, post #1

Nie podoba mi się strategia Arcade Live! mnóstwo tytułów to remake z Amigi bądź innego sprzętu i martwi to że chcą za czyjąć pracę otrzymać kasę. Nie piszę że to zły pomysł robić remake czegoś. Ale gdyby taka gra kosztowała po 50, 100 góra 200 punktów Microsoftu... ale 400, 800 czy 1200 to już jest ostra przesada...

...zasada nie podoba się nie kupuj ma tutaj swoją rolę, przynajmniej jeśli chodzi o mnie

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem