[#1] Katalogi od A do Z dla WHDLoad
Pytanko jak w tytule - często widzę takie katalogi z ikonką przeznaczone do instalowania w nich gier WHDLoad oznaczone literami od A do Z. Czy to jest jakiś opcjonalny składnik WHDLoad? Pobiera się to skądś czy trzeba samemu zrobić?
Dziękuję
MS

[#2] Re: Katalogi od A do Z dla WHDLoad

@c3h6, post #1

Nie wiem o co chodzi, ale WHDLoad nic takiego nie ma.

[#3] Re: Katalogi od A do Z dla WHDLoad

@c3h6, post #1

Chodzi zapewne o coś takiego jak w pakiecie ClassicWB.

http://classicwb.abime.net/classicweb/fullfiles/image002.png

Skąd to zdobyć osobno? Nie mam zielonego pojęcia.

Ale zdaje się że wystarczy ściągnąć powyższy pakiet i chyba nawet bez potrzeby jego instalacji łatwo znajdziesz ikonki.

[#4] Re: Katalogi od A do Z dla WHDLoad

@c3h6, post #1

Jeżeli chodzi o coś takiego jak pokazał Shoonay to wystarczy ściągnąć pakiety ikonek z aminetu, na pewno w kilku to będzie. Ja miałem coś takiego gdzieś na CD tyle, że w stylu "glow" (takie jak w os 3.5/9) Jeśli jesteś zainteresowany to mogę poszukać i wysłać na maila.

[#5] Re: Katalogi od A do Z dla WHDLoad

@Banderas, post #4

Dokładnie o coś takiego mi chodzi - całkiem przydatna rzecz.
Jeśli to nie problem będę wdzięczny za majla.
Pzdr i dziękuję
MS

[#6] Re: Katalogi od A do Z dla WHDLoad

@c3h6, post #1

Narysowałem sobie swego czasu dwustanowe ikonki PNG.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem