[#1] Creatures - pomocy ....
Ściągnęłam sobie tą grę, po wielu kombinacjach udało mi się wreszcie ją uruchomić, gram sobie i nagle wynikł problem. Nie wiem jak zmienić broń :( z tego co pamiętam to brało się joistikiem w dół. Tutaj mam sterowanie klawiaturą: 8-góra, 4-lewo, 6-prawo, 5 lub 0 -strzał. No i przeklikałam całą klawiaturę i nigdzie zmiana broni mi się nie ukazała. Nie wiem czy jednak cos przegapiłam czy się po prostu nie da, no ale bez tego to gra traci urok i momentami niemal nie do przejścia :(
[#2] Re: Creatures - pomocy ....

@miminka, post #1

A wcisnęłaś fire przy pociągnięciu joya w dół?

Polecam recenzję.

[#3] Re: Creatures - pomocy ....

@miminka, post #1

Miminka znajomy nick... my się nie znamy czasem ? ;P

P.S. Sorry za offtop.

Ostatnia modyfikacja: 23.10.2010 11:39:48
[#4] Re: Creatures - pomocy ....

@snajper, post #3

Spoko, ale żebyś tak za często nie offtopikował.

[#5] Re: Creatures - pomocy ....

@mailman, post #2

To i ja troche pooftopuje... ale tylko troche bo bedzie odnosnie tego co napisal Mailman...
Czy wiecie ze "dzisiejsze pokolenie" nie wie co to znaczy "fajer" w przypadku gier. ;)

Ostatnia modyfikacja: 23.10.2010 12:30:12
[#6] Re: Creatures - pomocy ....

@reactor, post #5

A jakiego określenia używają (serio pytam)?

[#7] Re: Creatures - pomocy ....

@mailman, post #6

Może zależy od rodzaju gry ;)

[#8] Re: Creatures - pomocy ....

@mailman, post #6

Zazwyczaj nie wiedzieli o co chodzi mowiac im "fajer", do pierwszego razu. Pare razy juz mialem zabawne sytuacje gdy ktos mlodszy molestowal moja Amige. Zawsze byly to osoby z data produkacji 199x. Siostrzencowi musialem wytlumaczyc ze to ten duzy czerwony przycisk. O, albo chrzenica, ktora po paru chwilach wpatrywania sie w ekran telewizora na latajacy napis "Press fire to start" zapytala gdzie jest ten ogien (szukala "ognia" na ekranie) :)
Zazwyczaj taki jeden raz wystarczyl aby uswiadomic co to jest fajer. Rekacje zwykle bardzo podobne, cos w rodzaju "achhhaaaaa". OK

[#9] Re: Creatures - pomocy ....

@parallax, post #4

Ale offtopikowanie poprawia kondycję, wpływa korzystnie na ukłąd nerwowy, krwionośny i oddechowy, i jeszcze rozrodczy, i na układ słoneczny, i na układy scalone...

[#10] Re: Creatures - pomocy ....

@snajper, post #9

To już wiem dlaczego u mnie wszystko w porządku.

[#11] Re: Creatures - pomocy ....

@parallax, post #10

O właśnie, pan doktor kazał pilnować czy bierzesz te kolorowe tabletki :P

[#12] Re: Creatures - pomocy ....

@mailman, post #2

ale chyba wyraźnie napisałam że steruje klawiaturą nie mam joistika ...

snajper, możesz mnie znać z forum uctok ewentualnie
[#13] Re: Creatures - pomocy ....

@snajper, post #11

Oczywiście, cały zestaw nie dawno wchłonąłem :D

[#14] Re: Creatures - pomocy ....

@miminka, post #12

No to fire i w dol na klawiaturze :)

[#15] Re: Creatures - pomocy ....

@reactor, post #14

Czyli w jej przypadku klawisz 2 na numerycznej.

[#16] Re: Creatures - pomocy ....

@miminka, post #12

ale chyba wyraźnie napisałam że steruje klawiaturą nie mam joistika ...

Aa, to Ty jesteś ta laska co ją parallax poznał

snajper, możesz mnie znać z forum uctok ewentualnie

Hmmm, nie kojarzę żebym był na forum uctok... Ale może po pijaku tam kiedyś wszedłem :P

[#17] Re: Creatures - pomocy ....

@mailman, post #15

przepraszam, gapa ze mnie, miałam przyćmiony umysł bo zaglądałam tu w trakcie robienia prezentacji na ćw i nie skojarzyłam durna głowa

dzięki WIELKIE za pomoc OK
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem