[#1] Poszukuję gry
Jako że mam już trochę lat, będzie duży problem w znalezieniu tej gry samemu :D Dlatego zwracam się o pomoc do Was.

Typ gry, była to bijatyka, jedynie co pamietam to postacie zwierząt, mogło się wybrać królika miedzy innymi, pamietam ze była mapa chyba na plaży gdzie kawałek na tej mapie był mistrzowski :)

Proszę o pomoc
[#2] Re: Poszukuję gry

@lisek, post #1

Brutal paws of fury http://hol.abime.net/216

[#3] Re: Poszukuję gry

@asman, post #2

Stary dzięki Ci wielkie.
Gdybyś mieszkał gdzieś niedaleko zapewne postawiłbym Ci krate browarów :D

Wiedziałem, że kawałek jest przedni, ale dopiero teraz zdałem sobie sprawę że jest to drum'n'bassowy OK

EDIT:

Jeszcze wykorzystując sytuacje, poszukuje gierki, multiplayerowa
Chodzila się dwoma żołnierzami albo ninjami, juz teraz nie pamietam dokladnie. Ekran był podzielony na pół poziomo. Jakies rozne akcje sie tworzylo, mogles wskakiwac do krzakow zeby strażnicy cie nie zobaczyliy itp.

Ostatnia modyfikacja: 27.10.2010 19:08:00
[#4] Re: Poszukuję gry

@lisek, post #3

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem