[#1] Zabezpieczenia w Cytadeli
Witam.
Ostatnio z Rodzynków pobrałem Cytadelę, odpalam i wyskakuje prośba o 5 liter z książki. Wie ktoś gdzie będzie treść tejże książki? Podrzuci ktoś linka?
[#2] Re: Zabezpieczenia w Cytadeli

@tomangelo, post #1

Echem... W dziale rodzynki, w podstronie Cytadeli, tuż pod linkami do ściągnięcia gry znajduje się link:
kody do gry - ZIP - zawiera kody ułatwiające grę oraz kody do komunikatów o zabezpieczeniu gry (!)
Tak, że tego... ;)

[#3] Re: Zabezpieczenia w Cytadeli

@APC74, post #2

Tak zajrzałem z ciekawości na podaną stronę i widzę... polską wersję zainstalowaną pod WHDLoad! Mamma mia, a ja od ponad dwóch lat oram po sieci za polskimi obrazami dyskietek (i to oryginałów, bo inaczej nie zainstalowałbym) - angielska wersja którą mam od dawna śmierdzi na kilometr. Stary, dzięki ci za to.

[#4] Re: Zabezpieczenia w Cytadeli

@cpt. Misumaru Tenchi, post #3

a ja od ponad dwóch lat oram po sieci za polskimi obrazami dyskietek (i to oryginałów, bo inaczej nie zainstalowałbym)

Wpisałem w Google "Cytadela WHDLOAD" i drugi link prowadzi do PPA... Nie wiem jak można dwa lata życia stracić na coś tak prostego ;)

[#5] Re: Zabezpieczenia w Cytadeli

@mailman, post #4

orać można całe życie (polskie literki wow)

[#6] Re: Zabezpieczenia w Cytadeli

@mailman, post #4

Poprawka: wczoraj po zassaniu zabrałem się za przenoszenie jej z peceta na Amigę. Przedtem uruchomiłem wersję na amigowym dysku i... okazało się że jest po polsku. Czyli widać musiałem już kiedyś tu trafić, tylko po prostu kompletnie o tym zapomniałem, bo jeszcze jej nie przechodziłem. Silly me. Ale tak to jest jak się młóci po kilka tysięcy gierek rocznie - wszystkiego spamiętać nie idzie.

Ostatnia modyfikacja: 15.12.2010 23:25:43
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem