[#1] Szukam gry na CD32 - strategia morska
Witam.
Szukam gierki jak w temacie - dawno temu miałem w/w konsole i w jakimś cedeku do niej była morska strategia. Była to turówka, widok z góry. Bardzo rozbudowana, można było tworzyć floty z I-ej i II-ej wojny światowej, samoloty, lotniskowce, okręty podwodne. Rozegranie bitwy Hooda i Bismarcka i wygranie jej było ... w każdym razie gierka była wyśmienita... poza brakiem możliwości zapisu na CD32 i zdaje mi się dość często zawieszała też konsolkę.
Przeglądam stronki z grami na Amigę i nigdzie nie mogę na to trafić.
Może komuś coś się kojarzy.
Pozdrawiam.
[#2] Re: Szukam gry na CD32 - strategia morska

@RbitJWK, post #1

Poszukaj tutaj - Klik! - zaznaczone wyszukiwanie gier na CD32

[#3] Re: Szukam gry na CD32 - strategia morska

@Logan, post #2

Niestety dalej nic. Może dla ułatwienia podam, chociaż z pamięcią już kiepsko, że przypominało to Harpoon & Battleset 2, tyle że bez wstawek animacyjnych. Istnieje teź prawdopodobieństwo, że to był shareware.
Dzięki i pozdrawiam.
[#4] Re: Szukam gry na CD32 - strategia morska

@RbitJWK, post #3

Prędzej na Aminecie, w katalogu game/board albo game/think. Pytanie, czy ona faktycznie była na CD32, czy tylko byla zamiesczona na cedeku...Aminet/AmigaGames, te klimaty...

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem