[#1] WHDLoad - zwiechy przy uruchamianiu slave'ow
Mam drobny problem, właściwie to żaden slave mi nie chce startować. Próbowałem z NoMMU i NoCache, bez różnicy. Wg. SnoopDOSa zwiechy następują przy próbie uruchomienia slave już po załadowaniu obrazów ROM-u (sprawne, RTB są) i dysków (kopie z BTTR) - tu obraz mignie na czarno a potem wraca AOS i guru. Po wyłączeniu MMU zwiechy są jeszcze przed załadowaniem obrazów. SnoopDOS nie stwierdza braku żadnego pliku.

Patch Guru z MCP wyświetla:

Task: 0x.... WHDLoad
Error: 0x80000004 "DEADEND" by System: no alert occured
Cause: Illegal Instruction

Ręce opadają.

Jakieś sugestie?

Dodam że mam Apollo z 060 w A1200, nic poza tym.

[#2] Re: WHDLoad - zwiechy przy uruchamianiu slave'ow

@altcomputing, post #1

Dodam że mam Apollo z 060 w A1200, nic poza tym.

To jest odpowiedź. Stary problem z Apollo. Poszukaj na EAB podobnego wątku.

[#3] Re: WHDLoad - zwiechy przy uruchamianiu slave'ow

@mailman, post #2

EAB na nic się zdało. Problemem okazał się być... ReqAttack, niewiadomo dlaczego, ale jego usunięcie z WBStartup zmienia wszystko diametralnie.

Ostatnia modyfikacja: 04.01.2011 00:18:20
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem