[#1] XTReme Racing: Parę nowych torów
Postanowiłem podzielić się z Wami kilkoma planszami do XTreme Racing, które wyprodukowaliśmy/produkowaliśmy (ze współlokatorem) bodaj na pierwszym roku studiów. Dostępne są dwie scenerie: morska (a raczej podmorska) oraz futurystyczno-postapokaliptyczna (niestety, nie ukończona). W planie był zestaw, ale cóż...

Dostępne jest kilka pojedynczych wyścigów i kilka plansz typu deathmatch. Nie wszystkie są ukończone, a mi nie chce się za bardzo/nie mam czasu ani ich dalej testować, ani tym bardziej - ukończyć. Szkoda jednak, żeby cała ta robota poszła na marne.

Dla wszystkich chętnych - postanowiłem dołączyć bazowe pliki do własnoręcznego tworzenia kolejnych plansz z danego zestawu (tła, obiekty, tilesety - ogólnie co tylko znalazłem). Zamieszczam dwa archiwa - pierwsze zawiera tylko tory, a drugie - dodatkowo wszystkie (albo prawie wszystkie) elementy "bazowe".

Powodzenia w przechodzeniu, mam nadzieję, że będziecie się dobrze bawić.

Linki do archiwów:
same trasy
wszystko

[#2] Re: XTReme Racing: Parę nowych torów

@recedent, post #1

To mi przypomniało o jednej ze stron, stworzonych swego czasu przez mailmana - http://xtr.ppa.pl/ - czy byłby sens wrzucenia tam i podlinkowania takich archiwów (ze screenshotami)?

[#3] Re: XTReme Racing: Parę nowych torów

@grxmrx, post #2

Nie widzę przeszkód, ale najpierw pasowałoby "wypucować" trochę te trasy. Może jakaś dobra dusza da radę...

Swoją drogą - ta strona, którą podlinkowałeś to niezły skansen :). "Swego czasu" - he he, dobre sobie.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem