[#1] W jaką amigową grę jeszcze nie grałeś, ale marzysz o niej gdy znajdziesz czas?
Mi się ostatnio marzy amigowa wersja Storm Lord, ale jakoś nie umiem się za nią zabrać. :)
Mam ochotę także pograć Ghost 'N Goblins i wszystkie jego części/klony które wyszły na Amigę. Mam nadzieję że kiedyś moje "marzenia" się spełnią i znajdę w końcu czas na te gry.
Napiszcie o jakich grach Wy marzycie, na które wciąż nie macie czasu. ;)
[#2] Re: W jaką amigową grę jeszcze nie grałeś, ale marzysz o niej gdy znajdziesz czas?

@Andrzej Drozd, post #1

Captain Planet and the Planeteers... może kiedyś się spełnią moje marzenia...

[#3] Re: W jaką amigową grę jeszcze nie grałeś, ale marzysz o niej gdy znajdziesz czas?

@Andrzej Drozd, post #1

Nieznane gry ? W moim przypadku, nie sądzę bym znalazł coś takiego sprzed 95 r. Późniejsze mnei raczej nie interesuja.....
A co do czasu. Hmn, do Speedball 2 , Ruff'n Tumble oraz Parasol Stars zawsze mi go brakuje :)

[#4] Re: W jaką amigową grę jeszcze nie grałeś, ale marzysz o niej gdy znajdziesz czas?

@Andrzej Drozd, post #1

wszystkie, które mi przychodzą do głowy :)

[#5] Re: W jaką amigową grę jeszcze nie grałeś, ale marzysz o niej gdy znajdziesz czas?

@rafgc, post #4

Ja bym zagrał w jaguar xj220 miałem iedyś i to tylko demo

[#6] Re: W jaką amigową grę jeszcze nie grałeś, ale marzysz o niej gdy znajdziesz czas?

@Andrzej Drozd, post #1

globdule i click clack: gear works
gry te odpaliły mi się kiedyś ale później gdy chciałem do nich wrócić dyskietki odmówiły posłuszeństwa

[#7] Re: W jaką amigową grę jeszcze nie grałeś, ale marzysz o niej gdy znajdziesz czas?

@Andrzej Drozd, post #1

Mi tam czasu brakuje glownie na:
Quick thunder rabbit, Kid chaos, Flink, ale jak zona wyjedzie to nawet poprzeplatam to Jetstrike :) A co!

[#8] Re: W jaką amigową grę jeszcze nie grałeś, ale marzysz o niej gdy znajdziesz czas?

@Koyot1222, post #7

Ja chętnie bym posmerał raz jeszcze Dune2, Escape from Colditz, Mega Lo Manię, Cannon Fodder...

[#9] Re: W jaką amigową grę jeszcze nie grałeś, ale marzysz o niej gdy znajdziesz czas?

@aMifan, post #8

DUNE na HD :D :D :D

[#10] Re: W jaką amigową grę jeszcze nie grałeś, ale marzysz o niej gdy znajdziesz czas?

@Andrzej Drozd, post #1

Najbardziej interesują mnie polskie produkcję , chciałbym zagrać w "Zdrajca" .

[#11] Re: W jaką amigową grę jeszcze nie grałeś, ale marzysz o niej gdy znajdziesz czas?

@companiero, post #10

Zagrać i wreszcie skończyć... Co mi przypomina że wciąż nie sprawdziłem tej solucji, zamieszczonej tu gdzieś w innym wątku.

[#12] Re: W jaką amigową grę jeszcze nie grałeś, ale marzysz o niej gdy znajdziesz czas?

@cpt. Misumaru Tenchi, post #11

Mam trochę takich "oczekujących" gier na półce:
Foundation, Final Oddysey, Virtual Ball Fighters, Payback...

[#13] Re: W jaką amigową grę jeszcze nie grałeś, ale marzysz o niej gdy znajdziesz czas?

@PopoCop, post #12

ja duzo dobrego slyszalem o Laser Squad (od kolegi z pracy ktory gral na C64) .. i zamierzam w nia pyknac bo to prekursor ufo !!!

Ocena 8.7 / 10 !

http://hol.abime.net/835

[#14] Re: W jaką amigową grę jeszcze nie grałeś, ale marzysz o niej gdy znajdziesz czas?

@Andrzej Drozd, post #1

takie dlugie pytania mnie rozwalaja, jak z rozmow w tloku:)

[#15] Re: W jaką amigową grę jeszcze nie grałeś, ale marzysz o niej gdy znajdziesz czas?

@HOŁDYS, post #13

Przeszedłem ją. Gra świetna.....

[#16] Re: W jaką amigową grę jeszcze nie grałeś, ale marzysz o niej gdy znajdziesz czas?

@1989, post #14

takie dlugie pytania mnie rozwalaja, jak z rozmow w tloku

No, śmiało. Wszystko wiesz, na wszystkim się znasz i wszystko masz najlepsze (bo duńskie) i pewnie grałeś też we wszystkie gry amigowe. :P
Może nawet te które nigdy nie wyszły i znajdują się na pewnej stronie...;)
[#17] Re: W jaką amigową grę jeszcze nie grałeś, ale marzysz o niej gdy znajdziesz czas?

@Andrzej Drozd, post #1

Ja marzę o takich co się z floppa odpalają.
[#18] Re: W jaką amigową grę jeszcze nie grałeś, ale marzysz o niej gdy znajdziesz czas?

@Andrzej Drozd, post #16

1989 gdy tylko usłyszy, że są plany jakiejś gry, to szybko ją sobie sam pisze i przechodzi zanim ktokolwiek inny (nawet autor) uruchomi chociażby pierwszy poziom, stąd 1989 tak dużo wie, bo przechodził wszystkie gry zanim zostały ukończone, dziwnym trafem wydane gry były dokładnie takie same jak te które sobie sam napisał.

[#19] Re: W jaką amigową grę jeszcze nie grałeś, ale marzysz o niej gdy znajdziesz czas?

@rafgc, post #18

nie bade zlosliwy ugryze sie w jezyk :)

Ostatnia modyfikacja: 03.09.2011 23:13:02
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem