[#1] TRACER
hej odnalazlem w swoich dyskietkach wczoraj gre Tracer ..
jest DEMO grupy Virtual Dreams .. strzelanka w stylu project x z piakna grafika i muzyka .. paralaxa nieba i ziemi bardzo duzo kolorow na cooperze ..genralnie myslalem ze gra jest na A1200 :) bo
1.wymaga wiecej Chip ramu (1024)
2.dyskietka byla w FFS

ale odpalilem na A500 ROM 3.0 2.5 MB i poszla..
wracajac do pytania czy ktos wie czy Tracer wyszedl jako produkt finalny czy tylko te 2 levele na 1 dyskietce ????

[#2] Re: TRACER

@HOŁDYS, post #1

miałem te gre w swoim zbiorze, gra była nieukończona i była dodawana jako cover disk w którymś z niemieckich magazynów nawet

[#3] Re: TRACER

@bombermax, post #2

no wlasnie mam tez ja jako PD .. jak sie zginelo wyskakiwal napis Development Virtual Dreams

[#4] Re: TRACER

@HOŁDYS, post #3

Poczytajcie sobie tu:
http://hol.abime.net/3998

[#5] Re: TRACER

@HOŁDYS, post #3

mam rp9 z tym, 2xadf z paczki Amiga Forever 2011, wygląda na całą grę, ale grałem wczoraj tylko chwile pod emulem

[#6] Re: TRACER

@Kilos, post #5

mozesz podeslac ?
amiga1240@o2.pl

[#7] Re: TRACER

@HOŁDYS, post #6

poszło, ale tak jak mówie to jest rp9, jak chcesz adf-y to już musisz sobie to wypruć... ja tylko w drugą stronę robiłem, ale wierze, że da się wypakować spowrotem

[#8] Re: TRACER

@Kilos, post #7

RP9 to nie jest przypadkiem zwykły ZIP?

[#9] Re: TRACER

@mailman, post #8

dokładnie tak, teraz otworzyłem Winzip-em ;)

[#10] Re: TRACER

@Kilos, post #9

kilos dzieki wielkie !

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem