[#1] Muscarine or Erica's Trip, poprawione polskie tłumaczenie
Pozwoliłem sobie poprawić polskie tłumaczenie gry Muscarine or Erica's Trip które jest dostępne tutaj: http://www.5sl.org/~appelr/muscarine/
W tej wersji brak polskich znaków a parę rzeczy nie było nadal przetłumaczone.

Tutaj wersja poprawiona.

Oczywiście, żeby nie było, 99% brudnej roboty wykonał poprzedni tłumacz, ja tylko poprawiłem kilka detali.

Ostatnia modyfikacja: 09.09.2011 22:07:27
[#2] Re: Muscarine or Erica's Trip, poprawione polskie tłumaczenie

@Shoonay, post #1

jakie ta gra ma wymagania ?

[#3] Re: Muscarine or Erica's Trip, poprawione polskie tłumaczenie

@HOŁDYS, post #2

Z readme:

Any PAL Amiga with OS 2.0 or higher and a harddisk is required to
run this game. Well, GRAAL should run with OS 1.3 but I couldn't
get my game to work on my old A500 with OS 1.3! Don't know why?!
It runs on my A4000 with 18MB. It should also run with 2MB
Chip-RAM, but some additonal Fast-RAM is recommended.

Ostatnia modyfikacja: 09.09.2011 22:04:02
[#4] Re: Muscarine or Erica's Trip, poprawione polskie tłumaczenie

@Shoonay, post #1

graficznie jakby "troche" niedopracowana.. ;)
[#5] Re: Muscarine or Erica's Trip, poprawione polskie tłumaczenie

@selur, post #4

Nie da się ukryć, graficznie wszystkie gry zrobione w GRAALu jakie dotychczas widziałem są dość marne, chociaż Muscarine wybija się "pojechaną" fabułą.
W GRAC, innym AMOSowym edytorku przygodówek, powstało za to znacznie więcej produkcji a kilka z nich dorównuje nawet komercyjnym dziełom, np taki Lord Of Alcandria czy produkcje twórcy edytora, Edmunda Claya: Epsilon 9, Entity, Experiment, Lethal Formula.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem