Dowiedziałem się od eFunzinu że pomimo że zamówiono 20 płyt PegII w urzędzie celnym czeka tylko 6 sztuk. Sytuacja jest bardzo irytująca gdyż miałem być pierwszy lub drugi w kolejce na PegII (gdyż zmawiałem PegI i nie dostałem go) ale niestety nie mam szans na to cudo gdyż mieszkam za daleko Łodzi (50km) a 5 płyt Pegaza II ma odebrać jeden klient. Na razie jestem wkurzony ale jeszcze trochę wytrzymam ale tylko trochę.
Pozdrawiam wszystkich oczekujących.
napisałem, że widziałem a nie że robiłem testy... i nie mam dostępu siedziałem widziałem ładne.. szybciutkie. Choć na pierwszy rzut oka nie zauważyłem różnicy w porównaniu do mojego. Ale jek posiedzisz dłużej to fajnie.
Czyli tak samo jak u mnie :(
Ciekaw jestem co to za hobbysta zamówił 6 sztuk?
Może mu się pomyliło z Pegasusem?
Dzięki za pozdrowienia
i sam pozdrawiam wszystkich oczekujących
czyli 20 - 6 - ja = 13 osób (pechowa ilość)
Ja już mam, ale nie mam kasy na DDR-y. Aha, uprzedzając pytania, dostałem prosto z Genesi, więc nie wszedłem nikomu w eFunzinową kolejkę. A tak przy okazji jak odpalę Peg II to będę miał Peg I na zbyciu, chętni?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.