[#1] Kto już ma?
Czy ktoś ma już swojego wymarzonego Pegasosa 2?
Lub wie czemu jeszcze nie ma :)?
[#2] Re: Kto już ma?

@stony, post #1

O to trzeba się spytać w eFunzine. Ja też czekam

[#3] Re: Kto już ma?

@Arbuz, post #2

Wczoraj widziałem pierwszego Pegaza 2. Ładny... ;) i działa
[#4] Re: Kto już ma?

@Brodek, post #3

Z tego co wiem to w Efunzine spodziewaja sie Pegazow w tym tygodniu, zreszta AmigaONE tez :)

[#5] Re: Kto już ma?

@stony, post #1

Dowiedziałem się od eFunzinu że pomimo że zamówiono 20 płyt PegII w urzędzie celnym czeka tylko 6 sztuk. Sytuacja jest bardzo irytująca gdyż miałem być pierwszy lub drugi w kolejce na PegII (gdyż zmawiałem PegI i nie dostałem go) ale niestety nie mam szans na to cudo gdyż mieszkam za daleko Łodzi (50km) a 5 płyt Pegaza II ma odebrać jeden klient. Na razie jestem wkurzony ale jeszcze trochę wytrzymam ale tylko trochę.
Pozdrawiam wszystkich oczekujących.

[#6] Re: Kto już ma?

@Arbuz, post #5

Nie przejmuj się poczekasz jeszcze... ale będzie warto.... smiga zjebiście.... wciąż pod wrażeniem jestem....
[#7] Re: Kto już ma?

@Brodek, post #6

Zrób jakieś testy na sysspeedzie i podziel się informacją. Ile jest szybszy niż PegI?

[#8] Re: Kto już ma?

@Arbuz, post #7

napisałem, że widziałem a nie że robiłem testy... i nie mam dostępu siedziałem widziałem ładne.. szybciutkie. Choć na pierwszy rzut oka nie zauważyłem różnicy w porównaniu do mojego. Ale jek posiedzisz dłużej to fajnie.
[#9] Re: Kto już ma?

@Arbuz, post #5

Czyli tak samo jak u mnie :(
Ciekaw jestem co to za hobbysta zamówił 6 sztuk?
Może mu się pomyliło z Pegasusem?
Dzięki za pozdrowienia
i sam pozdrawiam wszystkich oczekujących
czyli 20 - 6 - ja = 13 osób (pechowa ilość)
[#10] Re: Kto już ma?

@stony, post #9

Dokładniej to zamówił 5 sztuk a jedną eFunzine zostawia dla siebie dla testów

[#11] Re: Kto już ma?

@Arbuz, post #7

To zalezy czy jest z G3/600 czy z G4/1000. :)
[#12] Re: Kto już ma?

@stony, post #1

Ja już mam, ale nie mam kasy na DDR-y. Aha, uprzedzając pytania, dostałem prosto z Genesi, więc nie wszedłem nikomu w eFunzinową kolejkę. A tak przy okazji jak odpalę Peg II to będę miał Peg I na zbyciu, chętni?
[#13] Re: Kto już ma?

@Krashan, post #12

Krash...

Za ile? To popytam..... :)
[#14] Re: Kto już ma?

@Brodek, post #13

Dopóki nie mam w pełni sprawdzonego Peg II, za wcześnie mówić o cenie. Myślę, że po prostu wystawię jedynkę na Allegro.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem