[#1] pegasos-pl
Na yahoogroups.com powstała otwarta polska lista dyskusyjna użytkownikow Pegasosa.
Aby sie na nią zapisać wystarczy wysłać maila na adres pegasos-pl-subscribe@yahoogroups.com.
Serdecznie zapraszam.
[#2] Re: pegasos-pl

@Tomek, post #1

heh zapisałem się. Dzięki za info :)
[#3] Re: pegasos-pl

@Tomek, post #1

Też się zapisałem, a co
[#4] Re: pegasos-pl

@Marcin, post #2

ani pegaza nie mam, ani sie na pegazie nie znam, ale poczytać warto :)
[#5] Re: pegasos-pl

@Tomek, post #1

Jak wszyscy to wszyscy, ja tez sie zapisalem :)
[#6] Re: pegasos-pl

@Tomek, post #1

Żeby poziom dyskusji nie był za wysoki to ja tez się zapisałem. :)
[#7] Re: pegasos-pl

@Tomek, post #1

Czy moderator tej listy moglby udostepnic archiwa listy nie zapisanym na nia? To jedna opcja na yahoo, a miliony wdzieczne beda...
[#8] Re: pegasos-pl

@KAM_, post #4

Słusznie, to wspaniały komputer :)

[#9] Re: pegasos-pl

@elf, post #7

Popieram kolegę, jestem za :)
[#10] Re: pegasos-pl

@MDW, post #6

Najważniejsze, żeby poziom nie sięgał dna jak ma to miejsce w kłótniach na ACP/EXEC między MOSowcami i AOSowcami.
[#11] Re: pegasos-pl

@elf, post #7

Zrobione...

[#12] Re: pegasos-pl

@Tomek, post #1

Proponuje zamknac jedna z Polskich list Pegazowych, bo stara powrocila zza swiatow. Tylko teraz ktora zlikwidowac?
[#13] Re: pegasos-pl

@mcbarlo, post #12

Problem jest o tyle złożony, że jedna z tych list jest dostępna dla wszystkich a druga tylko dla osób, które kupiły Pegasosa w eFUNZINe. No i masz babo placek... ;)
[#14] Re: pegasos-pl

@MDW, post #13

Nie tak do konca. Na tej niby tylko dla Pegasow z eF jest np. Deez.
[#15] Re: pegasos-pl

@MDW, post #13

Już pisałem w innym wątku, że lista (ta oficjalna) jest dla wszystkich użytkowników Pegasosów.
[#16] Re: pegasos-pl

@mcbarlo, post #14

No tak ale wydawalo mi sie, ze Deez zostal dopisany tak wyjatkowo na prosbe pewnych milych kolegow. :)
[#17] Re: pegasos-pl

@Rafał, post #15

Nie wiedzialem. Jezeli tak to sie ciesze. :) Zbyt wiele osob, ktore kupily Pegasosy nie za posrednictwem eFUNZINe nie ma ale jednak sa... :)
[#18] Re: pegasos-pl

@mcbarlo, post #12

Żadnej. O likwidacji "starej" z pewnością nie myślisz prawda?
Przy odrobinie dobrej woli przyznasz, że mogą się uzupełniać. Jedna dla posiadaczy Pegaza, druga dodatkowo dla potencjalnych posiadaczy.

[#19] Re: pegasos-pl

@Tomek, post #18

Nie badz taki pewien. Lista na Yahoo jest pewna pod tym wzgledem, ze nie padnie pod nieobecnosc Ravka np. ;)

A co do potencjalnych posiadaczy... Moze zmienic nazwe tzw. nowej listy na next-users-pegasos-pl? ;)

Generalnie nie potrzebne nam kolejne podzialy i chcialbym zeby to spokojnie obgadac. Tylko teraz czy ktoras ze stron ustapi? Moze jakies glosowanie byscie chcieli? Ankieta na stronie glownej chyba nie przejdzie, bo to bardzo zamkniety aczkolwiek wazny temat. Moze jednak sie uda. Czekam na propozycje.
[#20] Re: pegasos-pl

@mcbarlo, post #19

Jakby co to ja akceptuje decyzje wiekszosci - tak jak towarzysz Winnicki z "Alternatywy 4". :D
[#21] Re: pegasos-pl

@mcbarlo, post #19

Moja propozycja jest taka, żeby sprawy zostawić własnemu biegowi. Jeśli lista na yahoo okaże się zbędna, umrze śmiercią naturalną.
Z kolei nieporozumieniem byłoby proponować by eFunzine (Wielkie wielkie dzięki za to że mam już Pegasosa!!!!!!!) likwidowało ważny element supportu dla swoich klientów.
Ze swej strony liczę na to, że właściciele Pegazów nie zaczną się na skutek tej dyskusji masowo wypisywać z yahoo, tylko tam pozostaną by dzielić się swoją wiedzą z "potencjalnymi posiadaczami" :)

[#22] Re: pegasos-pl

@Tomek, post #21

Hmm. Ja bylbym gotow isc na taki kompromis. :) Ponadto takie rozwiazanie nie wymaga praktycznie zadnego nakladu pracy. ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem