[#1] MOS Media - seminarium
Na Wydziale Elektrycznym Politechniki Białostockiej poprowadzę seminarium zatytułowane "Podsystem obsługi multimediów w systemie operacyjnym MorphOS". Pokażę w akcji MOS Media, można także będzie obejrzeć MOS-a 1.5 na Pegasosie II. Wstępny termin seminarium to poniedziałek, 22 listopada 2004, godzina 11:00, sala 315. Przypominam, że seminarium to nie party, ewentualni uczestnicy proszeni są o nie przywożenie własnych komputerów ani napojów "orzeźwiających". Planowany czas prezentacji to 45 minut. UWAGA -> termin może jeszcze ulec zmianie, będę informował.

[#2] Re: MOS Media - seminarium

@Grzegorz Kraszewski, post #1

Mnie niestety pozostanie liczyć na wszelkie sprawozdania, które mam nadzieję pojawią się na sieci. Do Białegostoku mam zbyt daleko, a i termin imprezy prawdopodobnie nie będzie jak dla odpowiedni. A może jest szansa, aby pojawił się jakiś film z tego seminarium na necie?

[#3] Re: MOS Media - seminarium

@Kamul, post #2

Bylbym rowniez za jakims filmikiem - z checia zobaczylbym mosa 1.5 w akcji No i posluchal wygladu

[#4] Re: MOS Media - seminarium

A będzie można kupić napoje "orzeźwiające" na terenie (pb tfu)

np w gwincie???
[#5] Re: MOS Media - seminarium

Mnie nie bedzie na tej prezentacji na bank. Czy moglbym Cie prosic abys opisal krotko co to jest w ogole MOS Media? Bo ja sie praktycznie w ogole nie orientuje.
[#6] Re: MOS Media - seminarium

@Kamul, post #2

Żeby był film, musiałby być ktoś z kamerą. Ja kamery nie mam, zresztą siłą rzeczy nie mógłbym jednocześnie filmować i prezentować...

[#7] Re: MOS Media - seminarium

@mcbarlo, post #5

Bo to jest wszystko NDA . A tak poważnie i jednym zdaniem - datatypy nowej generacji.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem