[#1] gmail, a YAM
Nie wiem czemu ale po wysłaniu mejla zawsze mam takie okienko jak widzicie, które muszę za każdym razem zamykać oczywiście. Aha, mejle bez problemu odbieram jak i wysyłam. Ma ktoś jakis pomysł, może coś w prefsach mam źle ustawione ? Próbowałem różnych ustawień.

[#2] Re: gmail, a YAM

@deez, post #1

No co jest, nikt nie używa konta na gmailu z YAMem ? Eh, nie ma to jak "radź sobie sam".
[#3] Re: gmail, a YAM

@deez, post #2

Jakbym mial konto na gmail to bym pomogł.
[#4] Re: gmail, a YAM

@Norbert, post #3

To załóż może ? Tak dla pomocy tylko .
[#5] Re: gmail, a YAM

@deez, post #2

Ja tylko odbieram, nie wysyłam z takiego konta.

[#6] Re: gmail, a YAM

@grxmrx, post #5

To spróbuj wysłać może ?
[#7] Re: gmail, a YAM

@deez, post #1

Może prościej będzie w źródłach znaleźć miejsce w którym ten komunikat jest tworzony, zakomentować, skompilować, i tyle. ;)

[#8] Re: gmail, a YAM

@MinisterQ, post #7

Może i tak. Więc jak, będziesz mi co miesiąc kompilował to ?
[#9] Re: gmail, a YAM

@deez, post #8

A co, sam nie możesz? ;)

[#10] Re: gmail, a YAM

@deez, post #1

Hej!! Co prawda nie wysyłam z konta na Gmailu, ale kiedys testowałem i chyba nie było tego komunikatu... Potem kilka osób mi zgłaszało takie coś i pytało, czy też tak mam, ale nie wiem co z tym zrobić... Pewnie mały bug, który trzeba ekipie YAMa zgłosić...
[#11] Re: gmail, a YAM

@deez, post #1

Niedawno zgłosiłem to w końcu;) na bugtracker, minęło kilka dni i już jest ok, requester znikł raz na zawsze.
Swoją drogą to coś jest skopane również na gmailu z tego co mi w mailu napisał koleś od YAMa.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem