[#1] pegmix
Mam pewien problem z Pegasos Mixer - nie zapisuje mi ustawien. Po resecie zawsze mam te same - jakies sugestie, tez tak macie?

[#2] Re: pegmix

@Zbysiuk, post #1

użyć starszej wersji mixera.... ten ma błąd...

[#3] Re: pegmix

@Zbysiuk, post #1

Pegasos Mixer V1.7 zapisuje ustawienia.
[#4] Re: pegmix

@Norbert, post #3

Ja mam v1.0 i też zapisuje.

[#5] Re: pegmix

@Grzegorz Kraszewski, post #4

Podalem najnowsza wersje ktora potrafi zapisac ustawienia.
[#6] Re: pegmix

@Norbert, post #5

Mogę prosić na priva tę wersję?... Dzięuję. :D
[#7] Re: pegmix

@Norbert, post #5

Rowniez poprosze priva, jesli mozna. Dziekuje za rady i informacje.

[#8] Pegmix GUI

@Zbysiuk, post #1

Przyszło mi do głowy takie pytanie. MorphOS ma MUIowego Ambienta za desktop. Praktycznie wszystko co się teraz na MOSa pisze, używa MUI, a tu od początku siedzą sobie w systemie takie programy jak właśnie Pegasos Mixer, albo choćby SCSIConfig, które używają jakichś starych "GUIów". SCSIConfig ma chyba Gadtools, a to z Mixera wygląda na starą wersję ReAction. Taka mieszanina, i generalnie, nie wygląda to ładnie :)

Ostatnia modyfikacja: 28.04.07 16:33
[#9] Re: Pegmix GUI

@R-Tea, post #8

Teraz czekamy na pytanie kłębiące się w twojej głowie ;)

Czy w MorphOSie 1.5 znajdziemy mixera, scsiconfig w MUI? :)

[#10] Re: Pegmix GUI

@Korni, post #9

Przyjedź na AmiMajówkę ;)
[#11] Re: Pegmix GUI

@Korni, post #9

Niestety muszę cię zmartwić nie będzie MOS 1.5 niestety.

NADCHDZI MOS2.0 kolego
[#12] Re: Pegmix GUI

@Arbuz, post #11

Możesz to rozwinąć??... Bo nie bardzo wiem, czy coś przeoczyłem, czy robisz sobie jaja...
[#13] Re: Pegmix GUI

@quantor, post #12

Jaj nie robie takie njusy chodzą po sieci od osób które więcej wiedzą. Poza tym nie logiczne by było że będzie MOS 1.5 który podobno przez 2 lat wiele zmian przeszedł i co zostawiłbyś 1.5? Ja to przynajmniej poszedłbym w stronę 2.0 i tak mi się wydaje twórcy mosa zrobią
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem