[#1] G-Force
Dzisiaj jedna mosofca przypomniala mi, że ten plugin do ANRa/AAmpa wiesza się na niektórych efektach. Sprawę rozwiązałem ok rok temu. Jeśli ktoś miał podobny problem niech ściągnie archiwum bez zbędnych efektów (mógłbym po prostu napisać które, ale nie chce mi się porównywać ;) ) http://www.korni.ovh.org/temp/G-Force.lha

[#2] Re: G-Force

@Korni, post #1

Heh, dokładnie to u mnie g-force wieszał się przy zamknięciu jego okna. Problemem był brakujący jeden pliczek o nazwie "deffont", który to Korni też zapomniał dać w archwium jak widzę.

Ostatnia modyfikacja: 19.04.07 19:44
[#3] Re: G-Force

@deez, post #2

Fak, znowu ;) Już poprawione :) Tzn., że nie wieszał się na żadnym z efektów, czy też po prostu nie sprawdzałeś? :)

[#4] Re: G-Force

@Korni, post #3

Ja jego mało wcześniej używałem, praktycznie wcale, zresztą teraz też, ale chcąc mieć spokój z tym chciałem dojść czemu się wiesza, no i doszedłem dlaczego, mogę spać spokojnie;) Także nie pamiętam czy to mi się wieszało na efektach, odpychało mnie to, że każde wyjście kończyło się zwisem tegoż wizuala.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem