[#1] e-uae i Picasso96
Witam! Zainstalowałem na pececie najnowszy pakiet Amisys3 i cały ten system przeniosłem sobie na Pegaza. Niestety w czasie startu emulatora dostaję komunikat o niemożliwości uruchomienia trybów uaegfx. Pakiet Picasso mam zainstalowany ze sterownikiem uaegfx. Komunikat mówi o reinstalacji Picassa.
Do katalogu libs wrzuciłem bibliotekę rtg.library z pakietu Winuae (gdzieś wyczytałem o takiej koniezności :D). Co prawda nie wiem co mi może dać Picasso na e-uae w Pegazie 1 ( ), ale jak jest to trzeba spróbować! Czy ktoś miał podobny problem? I JAK go rozwiązał?

Ostatnia modyfikacja: 20.08.07 16:13
[#2] Re: e-uae i Picasso96

@Pero, post #1

Cala sprawa tkwi raczej w pliku konfiguracyjnym AmigaSys(AmigaSYS.uaerc czy jakos tak szeroki uśmiech).Otworz sobie defaultowy plik z e-uae Mosa i ten z winUAE zobaczysz o co chodzi.Sam kiedys kombinowalem w ten sposob pod Makiem .Powodzenia.
[#3] Re: e-uae i Picasso96

@Pero, post #1

Podeslij konfiguracje do e-uae to sprawdze co jest nie tak.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem