Jeśli chodzi o rozpoznanie zapotrzebowania, to ja jestem chętny - z tym że jak zwykle najistotniejsze są detale, więc 100% jednoznaczną deklarację, będę mógł dać dopiero gdy już wszystko będzie wiadomo( u mnie większym problemem niż brak kasy, jest brak tzw. płynności finansowej - w danym konkretnym momencie, jak dasz newsa, możesz się akurat tak złożyć że nie będę miał kasy).
Rozumiem, że koszt wysyłki, zależy wyłącznie od ilości zainteresowanych, ewntualna wybrana wersja(90W lub 120W), nie ma na to żadnego wpływu, tak?
Aha, celowym by było, gdybyś postarał się( w miarę możliwości), dopracować przed daniem newsa, kwestię ewentualnych danin na rzecz naszego kochanego państwa(to jest, komu za co i ile ;) ).
P.S. Sensownym, wydaje mi się pomysł, w którym w wypadku małego zainteresowania, zakupimy dodatkowo jeden(a może nawet dwa - w zależności od zainteresowania) zasilacz. Nawet przy 4 osobach, składka nie wyniesie tak dużo(około 40PLN, w zależności od różnych danin), a średnia cena za transport wyjdzie nam niżej, do tego ewentualna różnica między kosztem jaki poniesiemy, a ceną jaką uzyskamy na Allegro, po rozdysponowaniu "zwrotu" na składkowiczów, obniży te koszty jeszcze bardziej(A sądząc po twoim linku, to może nawet tak wyjść, że zejdziemy i [to sporo

] z samej ceny zasilacza ;) )... Oczywiście, taka operacja wymagałaby zgody wszystkich zainteresowanych, no i ma sens tylko przy małej ilości zamawiających(4-6 osób, przy 8 gra jest już nie warta świeczki, chyba żeby zamówić większą ilość "naddatkowych" Pico - no ale trudno wymagać, żebyś sobie robił z domu magazyn

, a też sprzedanie takiej ilości trwałoby dłużej, więc to juz poważniejsze zamrożenie gotówki ;) ), ale ogólnie pomysł(IMHO) wydaje się wart rozważenia.