[#5]
Re: MŚ w siatkówce Japonia 2006
@OSH,
post #1
Zupełnie nie wiem skąd te żartobliwe odpowiedzi... Do meczu z Rosją nasi chłopcy grali super, a po dzisiejszej rozgrywce również pokazali się z bardzo dobrej strony. Nie każdy zespół potrafi podnieść się z takiego dołka. W dadatku pod koniec trzeciego seta nasi reprezentanci zaczęli bardzo dobrze grać, co napawa optymizmem na przyszłość. Mam nadzieję, że w przyszłości nie będzie się z czego pośmiać odnośnie naszego zespołu. W dodatku marzy mi się finał Polska - Brazylia, w który kończy się 3:0 bądź 3:2 dla Polski! Złoto tym razem musi paść naszym łupem! A najlepsze w tym wszystkim jest to, że moje marzenia mogą się spełnić, bo patrząc na grę, jaką prezentuje nasz zespół, nie jest to nic niemożliwego, a np. dwa lata temu nie powiedziałbym z taką swobodą jak teraz, że Polska może grać w finale MŚ z Brazylią i może wygrać takie spotkanie. Ale na razie szykuję się na meczyk z Serbami, który mam nadzieję Polacy wygrają i dzięki temu w półfinale zagrają z przeciwnikiem, który dla nich będzie łatwiejszy do pokonania (przynajmniej na tym etapie rozgrywek). :D
Ostatnia modyfikacja: 28.11.06 18:54