[#1] zagiolem gnoja!
przypominaja sie czasy amigi 500

http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=f005dc1ea2f59abf

[#2] Re: zagiolem gnoja!

@Banderas, post #1

Dziwne.
U mnie na Viście x64 po zainstalowaniu SP1 i 180 łatek które wyszły dotychczas, nie mam takich komunikatów.

[#3] Re: zagiolem gnoja!

@5h00n4y, post #2

okazalo sie, ze nie mialem kompletnie miejsca na dysku.

[#4] Re: zagiolem gnoja!

@Banderas, post #3

He, w czasach sprzed SP1 to mnie się notatnik Viściany zbuntował i też mi jakiś komunikat o braku pamięci pokazał, a było to dokładnie w momencie jak próbowałem zapisać dość długi wywód myślowy w nim utworzony.
Uratowało mnie copy & paste i otworzenie nowego procesu notatnika.
3GB pamięci RAM i miejsca na HD raczej też mam dość, na systemowej z dobre 30GB, przy czym sama Viśta x64 zajmuje 34GB.
Tak czy inaczej, Viśta mnie nie raz nauczyła że trza se radzić i mocno kombinować, normalnie, racja, jak w czasach A500. ;)

[#5] Re: zagiolem gnoja!

@5h00n4y, post #4

to i tak milo ze w ogole komunikat wyswietla ;) Ja ostatnio na ubuntu kilka dni nie moglem dojsc dlaczego nie moge zainstalowac flash playera, dopiero gdy nie dalo sie na pulpicie zapisac kilku zdjec dotarlo do mnie ze skonczylo sie miejsce na dysku :D

[#6] Re: zagiolem gnoja!

@vi-bee, post #5

Ano, Viśta to dobra jest w komunikowaniu użytkownika że coś się jej nie podoba. A to flash sugeruje sformatować za każdym jego włożeniem, a to następuje zamknięcie programu bo doszło do nadużycia.
Ech, życie... ;)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem