Komentowana treść: Partycjonowanie dysku
[#1] Re: Partycjonowanie dysku
Kiedyś robiłem sobie graby z HDToolBox w AmigaOS 3.5 jak partycjonowałem leciwy dysk w SFS tak jak widać po "Mask" i "MaxTransfer"

na standardowych ustawieniach, może się komuś przydadzą na porównanie między grabami starszego HDToolBox-a autora artykułu :)

[#2] Re: Partycjonowanie dysku

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #1

Czy czcionka, którą widzimy na tych obrazkach nigdy Ci nie przeszkadzała? Przecież to jest nieczytelne
[#3] Re: Partycjonowanie dysku

@mailman, post #2

Ale za to jakie sceniarskie i coolowe. No i dobór kolorów GUI jest jak śpiew Mandaryny w Sopocie .
[#4] Re: Partycjonowanie dysku

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #1

Czekamy na nastepne takie potworki. Moze sie komus przydadza...
[#5] Re: Partycjonowanie dysku

@Grzegorz Kraszewski, post #3

O gustach sie nie dyskutuje ;)
[#6] Re: Partycjonowanie dysku

@mailman, post #2

Musisz pamietac, ze to rozdzialka nieproporcjonalna, wiec musisz sobie wyobrazic ta czcionke jako dwa razy dluzsza w pionie... Ja sobie wyobrazilem i od razu stwierdzilem, ze bardzo ladna i czytelna :D :D
[#7] Re: Partycjonowanie dysku

@mailman, post #2

Bo Ci się tylko tak wydaje jak masz ekran na pececie windy np. w 1600x1200 (1/1) to jak możesz się czegoś doczytać jak to jest w HighRes bez Lace 656x263 (1/2) robione na AGA, odtwórz obrazek na własnym ekranie rozdziałki obrazka ;)

A czcionka jest zajebista :D i zwie się ProvII-Normal1 8-pix mam jeszcze bardziej proporcjonalną na ekrany 1/1 - ProvII-High 11 i 12-pix jak ktoś chce to śle
[#8] Re: Partycjonowanie dysku

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #7

jak masz ekran na pececie windy np. w 1600x1200 (1/1)

Zabrzmiało conajmniej jakbyś zazdrościł.
[#9] Re: Partycjonowanie dysku

@MinisterQ, post #8

ani pierwszego (peceta) i drugiego (rozdziałki) nie zazdroszczę :P
[#10] Re: Partycjonowanie dysku

@luk, post #4

Akurat ten obrazek był skalowany z nieproporcjonalnej do prorcjonalnej rozdzielczości, ale już się nikomu nie przyda

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem