Komentowana treść: Amiga siódma
[#1] Re: Amiga siódma
kciuki w górę! : )

za parę miesięcy będzie można coś powiedzieć o przyroście masy fanów

ale ja mam jeszcze pytanie, czy mi się zdaje czy rzeczywiście dnetc-ogr.png zawsze jest rysowany wyłącznie z ostatnich paru dni?
[#2] Re: Amiga siódma

@narwik, post #1

Był rysowany od 12 września tak jak RC5, ale przez nieuwagę przykasowałem sobie pliki z danymi i musiałem zrestartować wykres. Oczywiście wykres będzie rysowany dla całej szerokości, a więc 70 dni. Przy okazji - jest również wykres pokazujący postępy poszczególnych systemów operacyjnych w konkursie OGR-25.

[#3] Re: Amiga siódma

@Grzegorz Kraszewski, post #2

te parametr 70 dni to czym jest spowodowany? jakimiś ograniczeniami tablicy, rysowania kratek? bo w sumie historię systemów to widać będzie wyraźnie dopiero w okresach typu półrocze itp.

i będzie można komentować linie np. 'o, a tu widać jak wyszedł G6 na...' : D
[#4] Re: Amiga siódma

@narwik, post #3

70 dni wynika z aktualnej skali osi poziomej. To oczywiście będzie można zmienić w każdej chwili bez utraty zgromadzonych wcześniej danych.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem