Forum » PPA
[#1] Problem z logowaniem
Mam taki problem związanym z tym logowaniem.
Po jakimś czasie, zawsze muszę sobie wygenerować hasło aby się zalogować - bo moje nie działa.
Próbuję zawsze na różnych przeglądarkach ( Opera, IE, Safari, Firefox) i efekt jest ten sam.
[#2] Re: Problem z logowaniem

@(V)(I)mothe(P), post #1

mialem to samo kiedys ..grxmrx mi cos tam poprawil (ale chyba zrobil to w kodzie programu - opcja czyszczenia)
[#3] Re: Problem z logowaniem

@(V)(I)mothe(P), post #1

Czy nie jest problemem to, że w tych przeglądarkach masz zapamiętane inne hasło (np. poprzednie)? Być może wystarczy wyczyścić w przeglądarce dane z formularzy, cookies też nie zaszkodzi (choćby dla domeny).
[#4] Re: Problem z logowaniem

@grxmrx, post #3

Też tak myślałem, ale ja nie zapisuje haseł w przeglądarkach, więc tu nie może być z tym problemu.
Dane (formularze) też czyszczę - w przeglądarkach (cookies) i w komputerze (rejestry), bo rożne osoby obsługują komputer - lubię mieć czysto ;P.

Nie chcę zaprzątać głowy jakimś tam małym szczegółem, który nie jest aż tak ważny. Jak będzie mi ten problem uprzykrzał korzystanie z serwisu w takim stopniu że nie dam rady - to dam znać ;P

Pozdrawiam
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem