[#1] Chris Hodges szuka rejestranta
http://amigaworld.net/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=18907&forum=2&5

Chris Hodges, autor Poseidona szuka Ivana James'a, członka ANT Amiga Club - rejestranta, który zarejestrował i zapłasił za Poseidona, ale najprawdopodobniej klusz rejestracyjny do niego nie dotarł z powodu kłopotów ze spamowaniem skrzynki Chrisa. Jak ktoś zna tego człowieka i ma do niego jakiś kontakt, to niech da znać.
[#2] Re: Chris Hodges szuka rejestranta

@R-Tea, post #1

Ja go nie znam

[#3] Re: Chris Hodges szuka rejestranta

@Prince, post #2

NIE ZNASZ?! Nie, to niemożliwe!

[#4] Re: Chris Hodges szuka rejestranta

@R-Tea, post #1

fantastycznie. cieszę się że podzeliłeś się z nami tą fenomanalną wiadomością. a wiesz że w Chinach przewrócił się worek ryżu? Czyż to nie jest arcywyjątkowy zbieg okoliczności?
[#5] Re: Chris Hodges szuka rejestranta

@Valwit, post #4

Ćśśś... nie wspominaj lepiej o (C)hinach

[#6] Re: Chris Hodges szuka rejestranta

@R-Tea, post #1

Ja go znam i zapytałem i mój kolega klubowy Ivan już wie :)

Ostatnia modyfikacja: 07.05.06 17:19
[#7] Re: Chris Hodges szuka rejestranta

@TCD, post #6

Poważnie mówisz? Jak wiesz kto to i masz jakis kontakt do niego to zapodaj to w tamtym wątku na AW.net
[#8] Re: Chris Hodges szuka rejestranta

@Valwit, post #4

A ja sądzę, że:

if ($youareamigan){
print("Nie powinieneś bagatelizować tego...");
}else{
print("Kup se bagietkę.");
}

Innymi słowy jak ktoś potrzebuje pomocy to chyba nie worku z ryżem. Ja kiedyś potrzebowałem kontaktu z jedną osobą i R-Tea też postarał się mi pomóc na zagranicznym forumniaku, Amiga connecting people!

[#9] Re: Chris Hodges szuka rejestranta

@R-Tea, post #7

A po co ma zapodawać kontakt prywatny do Ivana? Chyba wystarczy, że Ivan już wie i skontaktuje się z Chrisem.
[#10] Re: Chris Hodges szuka rejestranta

@BagoZonde, post #8

no straszne.
[#11] Re: Chris Hodges szuka rejestranta

@Valwit, post #10

Ojciec dyrektor jakiś bezuczuciowy ;).

[#12] Re: Chris Hodges szuka rejestranta

@mailman, post #9

@ mailman

A po co ma zapodawać kontakt prywatny do Ivana? Chyba wystarczy, że Ivan już wie i skontaktuje się z Chrisem.

po prostu nie byłem pewny czy TCD sobie żartuje z mojej hmm... nadgorliwości(?) jak Valwit czy pisze na serio. Jeśli na sero to oczywiście wystarczy, że Ivan już wie o sprawie. takie zresztą rozwiązanie też sugerował Chris na AW.net
[#13] Re: Chris Hodges szuka rejestranta

@R-Tea, post #12

No. Z wszystkiego trza się tłumaczyć? ;).

Ostatnia modyfikacja: 07.05.06 21:14
[#14] Re: Chris Hodges szuka rejestranta

@BagoZonde, post #13

@ BagoZonde

eee.... nie róbmy z tego wielkiej sprawy.

@ mailman

wygląda na to, że forum PPA bardzo się tu przydało, bo w tamtym wątku na AW.net jeszcze nikt konkretnie nie odpowiedział Chrisowi, no chyba że skontaktował się on już wcześniej ze wspomnianym tam Mikey_C, a tamten znał kontakt do poszukiwanej osoby.
[#15] Re: Chris Hodges szuka rejestranta

@R-Tea, post #14

@R-Tea

To mam nie zakładać tej teczki? ;)

[#16] Re: Chris Hodges szuka rejestranta

@R-Tea, post #14

W imieniu Ivana dziękuję stary, koleś czekał na ten klucz :)

[#17] Re: Chris Hodges szuka rejestranta

@R-Tea, post #14

Mikey_C to wie wszystko i zna wszystkich
[#18] Re: Chris Hodges szuka rejestranta

@mailman, post #17

No :) jak ktoś będzie kogoś poszukiwał to tylko do Mikey'a walić, kurde, może będzie wiedział co się stało z Fabrizio Farengą (autor Easy1541)!!!

[#19] Re: Chris Hodges szuka rejestranta

@BagoZonde, post #11

jakby chodzilo o jakiegoś ministranta to by się zatroskał :)

[#20] Re: Chris Hodges szuka rejestranta

@mailman, post #17

Mickey_C'a też znam osobiście, ale czy by się zatroskał to nie wiem, ale gość spoko tylko pegazów nie lubi LOL :)

Ostatnia modyfikacja: 08.05.06 08:05
[#21] Re: Chris Hodges szuka rejestranta

@TCD, post #20

rzookolowi nie chodziło i Mickey'a :)

Twój kolega dostał juz klucz do Poseidona?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem