[#1] Amigowcy z wawki poszukiwani
Witam.Szukam urzytkowników amisi 1200 z warszawy.Są tacy? :D
[#2] Re: Amigowcy z wawki poszukiwani

@jarecki130, post #1

Ja jestem z Warszawy ale mam tylko A4000T

PS: "Warszawa" pisze się wielką literą

PS2: Poza tym najpierw (przed napisaniem posta w stylu "czy jest ktoś z ...") możesz sprawdzić PAUBase

Ostatnia modyfikacja: 04.06.07 10:51
[#3] Re: Amigowcy z wawki poszukiwani

@amigafan, post #2

PAUBase jest od 100 lat nieaktualna. Przede wszystkim jest tam mnóstwo "ex", którzy dawno wypadli z interesu. Próba nawiązania kontaktu wiąże się w takim przypadku z ryzykiem otrzymania maila misyjnego, opowiadającego o wstąpieniu delikwenta do raju po zakupie PC.
[#4] Re: Amigowcy z wawki poszukiwani

@jarecki130, post #1

moze

[#5] Re: Amigowcy z wawki poszukiwani

@kutafon, post #4

Witam!!!

Ja jestem z Warszawy. Jestem Informatykiem i mam zamiłowanie do różnorakiego sprzętu. Jestem w posiadaniu: PC Pentium D 3.4 GHz DualCore 2x 2 MB (Windows Vista), Notebook Acer TM2492 1,6 GHz (WinXP), MacMini G4 1.5 GHz (MacOS X 10.4.9 PPC), MacBook Intel Core2Duo 1.83 GHz (MacOS X 10.4.9 Intel) i Amiga 1200 ;)

[#6] Re: Amigowcy z wawki poszukiwani

@kguranowski, post #5

Zapomniałeś napisać jaką masz lodówkę...

[#7] Re: Amigowcy z wawki poszukiwani

@Daclaw, post #3

Bo chodzi o to, aby PAUBase uaktualniać.
[#8] Re: Amigowcy z wawki poszukiwani

@mailman, post #7

Electrolux

[#9] Re: Amigowcy z wawki poszukiwani

@jarecki130, post #1

A o co chodzi? :>

[#10] Re: Amigowcy z wawki poszukiwani

@Daclaw, post #3

Pytanie tylko co robić z tymi "ex", nie wiem dokładnie którzy na 100% nie pasują już do tego by być w tej bazie danych. Można co prawda mejle wysyłać (nawet z automatu) i prosić o weryfikację danych, ale czy ktoś zareaguje to inna sprawa.

[#11] Re: Amigowcy z wawki poszukiwani

@grxmrx, post #10

Jak ktoś nie da żadnego znaku w ciągu np. miesiąca to można go usunąć z bazy albo zaznaczyć w bazie, że dane mogą być nieaktualne. Zaznaczenie powinno być przez jakiś rzucający się w oczy znaczek, którego nie sposób przeoczyć.

Oczywiście w mejlach z automatu należy napisać jakie konsekwencje wiążą się z brakiem reakcji na list.
[#12] Re: Amigowcy z wawki poszukiwani

@jarecki130, post #1

Ja jestem z Warszawy. Amigę 1200 też mam.

[#13] Re: Amigowcy z wawki poszukiwani

@AS, post #12

Panowie dyskutujmy o amigowcach z Wawy a nie tematach pobocznych
[#14] Re: Amigowcy z wawki poszukiwani

@jarecki130, post #13

To może powiedz po co Tobie oni?

[#15] Re: Amigowcy z wawki poszukiwani

@Kokos, post #14

Cele matrymonialne? Randka

[#16] Teletubisie z wawki ?

@Lokaty, post #15

Cele matrymonialne? Randka

Tak generalnie rzecz ujmując, to wszyscy ci amigowcy to jakieś takie podejrzane towarzystwo... sami faceci... i nawet spotykają się grupowo... no i mają tylko jedną "przyjaciółkę"... teletubisie jakieś, czy co ?

[#17] Re: Amigowcy z wawki poszukiwani

@grxmrx, post #10

Ktoś, kto wypadł z branży na pewno odpisze jacy to my jesteśmy głupi i jak to jemu teraz dobrze. Neofici nie przepuszczą żadnej okazji.
[#18] Re: Teletubisie z wawki ?

@Dopuser, post #16

... teletubisie jakieś, czy co?

Uwazaj z takimi stwierdzeniami bo srodowisko "dorobi sie" rozglosu i bedziemy szykanowani przez "bojowki" MINIsterstwa eeeeeeeDUKACJI i MLODZIEszzzzzzz wszehPOLSKOU :P

[#19] Re: Teletubisie z wawki ?

@Lokaty, post #18

A co w takim razie z prosiaczkiem, który prądzi pokątnie z kubusiem, turlając dropsa i strugając bartłomieja pod prąd podczas gdy w stajni koń przyjacielem strusia a pioruny walą ozdro? To tak jakby wójek z chin, niekoronowany, ślamazarniej od osła wydeptywał przetwór z mercylitem dendrydowym i w kalesonach boga wojny. Na platzu. Krówki robią muu a oczniaki hehe. I zlew na misia!
[#20] Re: Teletubisie z wawki ?

@Daclaw, post #19

Ale sapiecie! Mam żone i dziecko!!! Czasem wcale sie nie dziwie ze Pampuch zrezygnowal jak ludzie mu tak sapali!
Szukam kogos u kogo sprawdze scandubler.
[#21] Re: Teletubisie z wawki ?

@Daclaw, post #19

Rozumie 1/4 Twojej wypowiedzi, a reszta... pozostanie niezapomniana. :D

[#22] Re: Teletubisie z wawki ?

@jarecki130, post #20

Jestem z Warszawy i mam A1200. Nie posiadam monitora CRT tylko panel LCD i nie wiem czy pozwoli Ci to sprawdzić dostatecznie dobrze twój s-s.
[#23] Re: Teletubisie z wawki ?

@ppill, post #22

Jeśli panel ma wejście "na komputer", to pozwoli.
[#24] Re: Teletubisie z wawki ?

@Daclaw, post #19

@ Daclaw
A co w takim razie z prosiaczkiem, który prądzi pokątnie z kubusiem, turlając dropsa i strugając bartłomieja pod prąd

aleee, o so chozi... o so chozzi... ?
[#25] Re: Teletubisie z wawki ?

@R-Tea, post #24

Puchacz i Prosiacz również podejrzanymi o Teletubisizm.
[#26] Re: Teletubisie z wawki ?

@R-Tea, post #24

tez nie wiem
Ale Daclawa ostro wzielo

[#27] Re: Teletubisie z wawki ?

@R-Tea, post #24

@ Daclaw
A co w takim razie z prosiaczkiem, który prądzi pokątnie z kubusiem, turlając dropsa i strugając bartłomieja pod prąd

aleee, o so chozi... o so chozzi... ?

To akurat do mnie dotarlo. Ale kawalek z kalesonami wymiata.

[#28] Re: Teletubisie z wawki ?

@Lokaty, post #27

Heh.Nadal "MAŁOLATY" rządzą w światku amigi! Widać to po ich wypowiedziach.
[#29] Re: Teletubisie z wawki ?

@Dopuser, post #16

No taaak.... !quote 317

[#30] Re: Teletubisie z wawki ?

@jarecki130, post #28

A to zle, ze czlowiek lubi sie posmiac? Czasami warto "pociskac piedoly" i pogadac o "dupie marynie", czyz nie? Chlopie, chocbys mial 10^100 to wyluzuj troche - nic zlego sie tu nie robi, a ekipa z WaWy sie juz zglosila... . Pozdrawiam i wiecej usmiechu zycze! :D OK

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem