[#18]
Re: Emulacja Amigi na Playstation 3
@Aniol,
post #17
„Z tego powodu późniejsze gry nie wykazywały przewagi X360 tak jak wcześniejsze.”
A mozesz podac przyklad ? bo ja nie znam ps killerow od microsoftow..nigdy nie bylo gry w M$ ktorej by mi brakowalo na pleyaku.wprost analogiczna sytuacja do ST i Amigi.
Playstation zawsze wygra ze wzgledu na exclusvy AAA ktorych u konkurencji brak.
Nie chce tu wynieniac ale jest ok 50 ex od samego studia sony
„Ilość video ramu w pleju to też był niezły pogromca uśmiechów. Development na ps3 wspominam jako jedno wielkie kastrowanie tego co na 360 szło bez problemu.”
A mozesz podac przyklady ? Bo z tego co wiem to kastratem z 256 MB ram mial byc xbox360(wspoldzielona pamiec cpu i gpu ..co znaczy wolniejsza niz dedykowana w PS3) dopiero prosby epic games zostaly wysluchane i Micreoft zwiekszyl ja do tylu co u konkurencji.
Gry w PS3 czesto chidzily w 1080p co do dzis robi wrazenie Xbox360 720p
PS3 jako pierwsze urzadzenie mialo plyty 50gb ...xbox 8 gb dvd..
Nie wiem czy pamietacie ...jak solecznisc xbox strajkowala „nie kupuje wybrakowanego produktu” gdy pierwsze xbox padaly jak muchy.
Pierwsze PS3 fat z pelna wsteczna komptybilnoscia Ps1 ps2 ...kosztuje obecnie firtune ..900 zl i jeszcze 2 dni licytacji
https://allegro.pl/oferta/11728887518
Ile kosztuje pierwszy xbox O ile jeszcze jakis dzialajacy jest ;)
Kazdy lubi to co ma wy nie mieliscie ps ja nie mialem m$
Do dzis w sypialni obok Amigi mam podlaczone ps3 do rzutnika ..chodzi na tym w 180p netflix amazon prime hbo rakuten,tv viaplay yt itd