Komentowana treść: Fast Food 2 - wersja pudełkowa
[#1] Re: Fast Food 2 - wersja pudełkowa
na razie jest Out of stock
[#2] Re: Fast Food 2 - wersja pudełkowa

@slawekwozniak, post #1

Bo ta wersja już była jakiś czas temu dostępna i została sprzedana pierwsza partia. Tutaj niestety trochę PPA się spóźniło z informacją dla tych co chcieli ją kupić.
[#3] Re: Fast Food 2 - wersja pudełkowa

@Solo Kazuki, post #2

Nie jest to prawda. Acidbottle w maju poinformował, że gra będzie mieć swoje wydanie fizyczne, lecz nie jest znany termin wydania ani możliwości skladania zamówień. Produkt był dostępny w ofercie sklepu, ale nie można było nic zrobić . Niedawno pojawiła się opcja zamówienia w formie przedsprzedaży. "Out of stock" w tym przypadku nie oznacza braku dostępności, bo towar dawno temu "wyszedł", ale jeszcze go po prostu nie ma.

link - komentarz na EAB

Dodatkowo 3 dni temu Acidbottle napisał o tym na itch.io (wersja fizyczna będzie nieco usprawniona).

The autorun mechanic was indeed part of the original game, so felt it best to incorporate it in the sequel. Furthermore, that particular mechanic has been fine tuned and will be far more responsive in the final commercial release, out very soon!

I jeszcze oficjalna zapowiedź z platformy X.

link

Ostatnia aktualizacja: 23.06.2025 06:26:35 przez mailman
2
[#4] Re: Fast Food 2 - wersja pudełkowa

@mailman, post #3

jak zamówic w tej przedsprzedazy? wystarczy zostawic email?
[#5] Re: Fast Food 2 - wersja pudełkowa

@JacK_Swidnik, post #4

Nie wiem. Od czasu "Jump" przestałem zamawiać w przedsprzedaży.
5
[#6] Re: Fast Food 2 - wersja pudełkowa

@mailman, post #3

W ramach pełnego wyjaśnienia i zweryfikowania nieprawdy napisanej przez Solo Kazuki, skontaktowałem się z autorem i dostałem taką informację:

The website is currently a little misleading, the game has not yet been released commercially, the package is literally just going through the very final stages and about 98% complete! It is not out of stock as it has not yet been in stock

Czyli jest dokładnie tak, jak napisałem a pudelkowa wersja gry JAK DOTĄD NIE POJAWIŁA SIĘ.
2
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem