Komentowana treść: Doom 64 EX+
[#1] Re: Doom 64 EX+
Jest promocja link
1
[#2] Re: Doom 64 EX+

@KM_Ender, post #1

Fajna giera. Co prawda dopiero co na wiosnę przeszedłem to na Switchu, ale na Ami z przyjemnością też zaliczę, zwłaszcza że już pierwsze minuty gry udowodniły że sterowanie joyconami a sterowanei zestawem klawiatura plus mysz daje zupełnie inne poczucie dynamiki gry.
2
[#3] Re: Doom 64 EX+

@MUFA-amigaone-pl, post #2

Mam od dawna Doom64 w wersji dla Xbox. Choć gra się przyjemnie, to nigdy przeszedłem całości. Może uda się pod AmigaOS szeroki uśmiech
[#4] Re: Doom 64 EX+
Pamiętam, że jak odpaliłem to na N64 to mi się nie podobało, tzn gra była nawet niezła, ale miałem wrażenie że jest jednak mało Doom'a w tym Doomie.
Trzeba będzie dać drugą szansę tej wersji ok, racja
2
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem