[#1] Zmaltretowane kabelki!
Cześć...

Ja taki temat mam może banalny... ale trochę bolesny. Otóż kiedy zamykam obudowę (desktop) A1200 to za każdym razem mam wrażenie, że gdzieś między obudową a metalową płytką klawiatury plączą się kabelki do ledów, co więcej, jak im się przyglądam to wyglądają na trochę pogniecione i zmaltretowane :( Niestety, w ostatniej fazie zamykania obudowy już nie widzę co się dzieje w środku. Czy to tylko moje schizy czy faktycznie te kabelki mają tendencję do plątania i zaginania się tam, i jeśli tak, to jak temu zaradzić? (na cholerę w ogóle ta metalowa płyta klawiatury jest taka wielka!?)

Pozdrawiam :]
Nathanel
[#2] Re: Zmaltretowane kabelki!

@Nathanel, post #1

Rzeczywiście te kabelki tak mają... ta metalowa płyta jest tak wielka chyba w spadku po a500 jeszcze, w której to był tam umieszczony kontroler klawiatury. Aby kabelki się nie plątały polecam skrócenie ich lub przyczepienie opaską do tej metalowej płyty. Ja ten problem rozwiązałem...przenosząc ledy na na samą klawiaturę (tak jak było to zrobione w a500) też nie najwygodniejsze, ale przynajmniej obyło się bez żadnego krojenia.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem