[#1] Papyrus Office X
Nie wie ktoś ile kosztuje ten pakiet? I gdzie go można dostać? Może go ktoś używa i podzieli się spostrzerzeniami z jego użytkowania? Bo tak myślałem właśnie żeby po prostu go kupić, jeżeli rzeczywiście jest zgodny z M$ Office.

[#2] Re: Papyrus Office X

@Solo Kazuki, post #1

Titan Computer - 129 euro. W ostatnim numerze angielskiego TA jest recenzja. Polska edycja gazety w toku.
[#3] Re: Papyrus Office X

@mailman, post #2

Jak angielska wersja to moze nie uwzgledniac problemow z ogonkami, nie wiem jak w finalnej wersji, ale w wersjach testowych testerzy twierdzili, ze byly z tym problemy.

[#4] Re: Papyrus Office X

@Solo Kazuki, post #1

Też jestem ciekawy jak się to coś sprawdza w praktyce. Ludzie (nie ja) tak bardzo pragną jakiegoś w miarę sensownego office. To jest całkiem fajny pakiet. Było tyle szumu jak go portowano, a jak przeportowano to jakoś tak przycichło. Pakiet przeszedł zupełnie bez echa i wszyscy jakoś o nim zapomnieli. Przydałaby się jakaś recenzja ale pisana przez kogoś z Polski, bo wtedy pewnie uwzględniałaby nasze "ogonkowe" problemy. Ale nie słyszałem żeby ktokolwiek z Polski kupił Papyrusa. Ech... I po co cokolwiek pisać czy nawet portować? :(

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem