[#1] Załączniki
Niestety nie będzie aktywna opcja wysyłania załączników. Powód jest jeden. Na serwerze jest ustawiona flaga SAFE_MODE przez co niemożliwe jest używanie funkcji wysyłania plików gdy funkcja ta jest w "inkludowanym" pliku. Dla tych, którzy się znają na temacie sprawa wydaje się prosta - przenieść funkcję do głównego pliku z inkludowanego. Jednak to takie proste przynajmniej dla mnie i tego co widzę nie jest (może to kwestia tego, że nie mogę dłużej niż pół godziny się zajmować czymś innym niż nauką ;). W każdym razie nie mogę obiecać, że opcja taka się pojawi, ale jeśli wpadne na to jak to zrobić to dam znać.

BTW Przy jednym z testowych postów widziałem odpowiedź Jacka Rzeuskiego. Niestety zauważyłem ją jak kasowałem testową wiadomość i przez to nie mogłem jej przeczytać. Jestem ciekaw co było napisane w treści tej wiadomości :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem